Deze makkelijke pasta uit één pan bespaart je een hoop afwas
- News
- Deze makkelijke pasta uit één pan bespaart je een hoop afwas
Als je niet houdt van lang in de keuken staan en daarna ook nog eens lang te moeten afwassen, is deze pasta wat voor jou. Je hebt namelijk maar één pan nodig en deze romige eenpans pasta is makkelijk om te maken.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
BENODIGDHEDEN
- 300 gram kipfilet
- 2 teentjes knoflook
- 1 Ui
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- 500 ml kippenbouillon
- 150 gram champignons
- 300 gram spaghetti
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- Basilicum
- 150 ml kookroom
- 1 citroen
bereiding
- Snijdt kip in stukjes
- Doe olijfolie in de pan
- Gooi de stukjes kipfilet in de pan
- Strooi zout en zwarte peper erover
- Bak tot het bruin is
- Snijdt ondertussen knoflook, ui en champignons
- Haal de kip uit de pan als het bruin is
- Opnieuw olijfolie erin
- Knoflook en ui aanfruiten
- Champignons bakken
- Gooi de kip er terug bij
- Gooi kippenbouillon erin
- Schenk kookroom erbij
- Leg de spaghetti er in
- Kook tien minuten
- Roer parmezaanse kaas door de spaghetti heen
- Roer wat basilicum er doorheen
- Pers wat citroensap erover
- Opdienen met extra kaas en basilicum