FunX

Threads-gebruikers delen hun engste paranormale ervaringen: "Voelde een hand op mijn schouder"

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Threads-gebruikers delen hun engste paranormale ervaringen: "Voelde een hand op mijn schouder"

Paranormale ervaringen: sommige mensen willen er niets van weten, terwijl anderen regelmatig dingen meemaken die ze niet kunnen verklaren. Op internet delen mensen volop hun eigen paranormale ervaringen en vaak zijn ze een stuk enger dan je in eerste instantie zou denken.

Paranormale ervaringen

Het fenomeen van paranormale activiteiten wordt al eeuwenlang gerapporteerd en bestudeerd. Niet gek dus dat er vandaag de dag nog steeds verhalen rondgaan op het internet van mensen met onverklaarbare verschijnselen. Denk hierbij aan het zien van schimmen, het horen van stemmen en muziek of andere mysterieuze dingen.

Speelgoed en muziek

In films zie je dat dan ook vaak voorbijkomen: geesten of bovennatuurlijke krachten die contact zoeken of een boodschap overbrengen via apparatuur. Of het nou muziek is of kinderspeelgoed, het is allemaal even creepy en het komt nog regelmatig voor bij sommige mensen. Zo geven verschillende Threads-gebruikers aan dat ze hele bijzondere ervaringen hebben met bezeten tv's die ook nog eens vliegen(?) en een stereo die muziek afspeelt, terwijl het niet is aangesloten.

foto: Threads

Zelfmoord schimmen

Een eng muziekje zou je de stuipen op het lijf kunnen jagen, maar wat misschien nog wel enger is, is iets of iemand zien die er niet meer hoort te zijn. Zo beschrijven diverse mensen dat zij een schim zagen en hoorden later pas dat de personen die zij beschreven zichzelf van het leven hadden beroofd.

foto: Threads

Teken van de doden

In tegenstelling tot deze toch enigszins enge ervaringen zijn er ook mensen met een fijnere ervaring. Zo delen mensen niet alleen op Threads, maar ook Reddit wat zij hebben meegemaakt omtrent de dood van iemand zij lief hadden.

foto: Threads en Reddit

Ster advertentie
Ster advertentie