FunX

Niemand was beter voorbereid op z’n Lowlands optreden dan Jonna Fraser

foto: Instagram: @jonnafraser
  1. Newschevron right
  2. Niemand was beter voorbereid op z’n Lowlands optreden dan Jonna Fraser

Gigantische strandballen, danspasjes met duizenden enthousiaste festivalgangers, een flinke dosis humor en bovenal: de beste muziek. Als je ergens FOMO van mag krijgen, is het wel het optreden van Jonna Fraser op Lowlands. In het afgelopen jaar heeft de artiest indrukwekkende mijlpalen bereikt, van nummer 1-hits tot een uitverkochte Ziggo Dome. Zijn optreden op Lowlands voegt hij zonder twijfel toe aan zijn lijst van hoogtepunten.

"Over elk element in Jonna's show was nagedacht"

Lang voordat het optreden van Jonna Fraser begon, zaten zijn fans al op de grond van de zaal op hem te wachten, vastberaden om voorin te staan. En lang voordat de show begon, was de zaal al bomvol. Het Lowlands publiek was klaar voor Jonna Fraser, maar maar niemand had kunnen voorspellen hoe goed Jonna Fraser zich had voorbereid om het publiek te verrassen en te overweldigen.

Over elk element in de show was nagedacht. Jonna Fraser heeft genoeg hits om er zonder enige moeite een feestje van te maken, maar de show berustte niet enkel op zijn indrukwekkende catalogus (hoewel het er wel een groot deel van was). Aan alles was te merken hoe voorbereid hij was. Jonna stond daar met z’n band en zijn rechterhand, Kans. De band was er niet om zijn muziek in een akoestisch jasje te steken—wat bij een intiemere setting past, maar vaak saai is voor festivalgangers—maar om bekende hits naar een hoger niveau te tillen. Jonna Fraser en zijn team hebben goed begrepen dat het festivalpubliek er was voor een feestje en een onvergetelijke ervaring. Jonna was er dan ook om een feestje te bouwen, maar wel een feestje van kwaliteit.

Jonna's indrukwekkende opkomst

Dat begon al met een indrukwekkende opkomst, met vuur, rook, vuurwerk en een van zijn grootste hits: Ik kom bij je. Het publiek zong uit volle borst mee, en tussen de nummers door zorgden humoristische sketches tussen Jonna en Kans voor een luchtige en speelse sfeer. Voeg daar interactieve momenten aan toe, zoals danspasjes die de hele zaal meedeed en een zee van strandballen waarbij fans op elkaars schouders klommen, en je hebt een show die niemand zal vergeten. Jonna stond daar als een geboren entertainer, zelfverzekerd en volledig in tune met zijn publiek. Hij wist de juiste momenten te kiezen voor grapjes en persoonlijke interacties, en als kers op de taart sprong hij zelf nog het publiek in.

Maar het waren niet alleen de showelementen die indruk maakten. Jonna's zang- zonder backing track!- klonk beter dan ooit en er was goed nagedacht over welke tracks zich het beste leenden voor de festivalsetting. De ultieme verrassing van de avond was de komst van Frenna, die de zaal op z’n kop zette met Pretty Girls - de zomerhit die echt niet kon ontbreken op Lowlands.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jonna Fraser is meer dan een hiphop artiest

Met zijn optreden op Lowlands heeft Jonna Fraser opnieuw bewezen waarom hij tot de top van de Nederlandse muziekscene behoort. Niet alleen binnen de "urban scene" of als "hiphopartiest," maar simpelweg als een van de beste artiesten van het land. Goede muziek heeft hij altijd al gemaakt, met grote hits tot gevolg. Maar zijn groei als performer en entertainer is niet te missen. Het team achter Jonna Fraser begrijpt precies wat het publiek wil, en zij weten zijn muzikale talenten en charisma perfect te benutten. Jonna Fraser had ongetwijfeld de beste show op Lowlands en de verwachtingen zijn dan ook hoog voor zijn aankomende concert in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie