FunX

Walid Benmbarek (Adil K.O.) over Mocro Maffia: "Door de serie krijgen mensen van kleur meer kansen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Walid Benmbarek (Adil K.O.) over Mocro Maffia: "Door de serie krijgen mensen van kleur meer kansen"

Pffff, terwijl wij nog aan het bijkomen zijn van de laatste aflevering van Mocro Maffia seizoen vijf, schuift Walid Benmbarek a.k.a. Adil K.O. aan bij Nordin en Yuki om de gebeurtenissen in de serie te bespreken. De acteur is een van de weinige personages die sinds het begin van Mocro Maffia meedoet en nog steeds leeft in de serie. Ook in seizoen zes van Mocro Maffia, dat in 2024 te zien zal zijn, is Adil K.O. weer van de partij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijf seizoenen Mocro Maffia

Walid kijkt vooral heel trots terug op de afgelopen vijf seizoenen Mocro Maffia. "Ik werk met mensen die echt heel goed zijn. Elk seizoen is anders en dat houdt je scherp. Zo doen er iedere keer weer nieuwe acteertalenten en andere regisseurs mee." Volgens Walid heeft het team achter Mocro Maffia altijd als doel om een seizoen neer te zetten dat minstens even goed is als het vorige. "Om dat samen voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te stappen."

Niet om te spelen

Hoewel Walid bij Mocro Maffia zijn strepen op de set inmiddels wel verdiend heeft, benadrukt hij dat hij niet kan verzaken. "Ik kom niet op de set om te spelen. Daarvoor ben ik geen acteur. Daarnaast is er genoeg talent om mij heen, dus ik moet blijven presteren. Ik wil gewoon dat mensen naar me kijken en geïnspireerd kunnen raken. Als je niet gekomen bent om je best te doen, moet je gewoon stoppen en iemand anders de ruimte geven om te shinen."

Boost dankzij Mocro Maffia

Door zijn werk in Mocro Maffia wordt Walid ook gevraagd voor andere soort films en series. "Mijn carrière heeft een enorme boost gehad dankzij 'Mocro Maffia'. De serie heeft heel veel betekend voor de filmwereld." Volgens Walid heeft Mocro Maffia er onder meer voor gezorgd dat mensen van kleur meer kansen krijgen in de industrie. "De serie heeft laten zien dat je ook met iets anders dan een romantische komedie f*cking veel succes kunt boeken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie