FunX

Dit waren de hoogtepunten van Vunzige Deuntjes: "190 euro als je een split kan"

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Dit waren de hoogtepunten van Vunzige Deuntjes: "190 euro als je een split kan"

Van McFlurry's en een ballenbak tot gratis deo en een Axe-stage. Vunzige Deuntjes heeft flink uitgepakt tijdens haar tiende verjaardag. Naast de hete optredens van onder meer Poke, Broederliefde, Frenna en Ronnie Flex gebeurden er nog meer hete dingen op het festival.

Vunzige Halftime Show

Het was die dag al heet, maar de temperatuur steeg nog een paar graden na het optreden van Poke, Broederliefde en Ronnie Flex. Zij hebben een nooit eerder vertoonde act neergezet tijdens de Vunzige Halftime Show, die midden op de dag plaatsvond op de mainstage. Deze spectaculaire show zat vol verrassingen en speciale effecten, waaronder rook, vuurwerk en vlammenwerpers. De artiesten kwamen met een uniek optreden op de proppen. Ze hadden een mix gemaakt van hun eigen liedjes en andere populaire nummers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

McFlurry's

Zocht je verkoeling? Dan kon je genieten van McFlurry's en milkshakes van de McDonald's die dit jaar voor het eerst op een festival in Nederland te vinden was. De fastfoodketen was natuurlijk te herkennen aan de prominente 'M' die je van kilometers ver kon zien. Onder de gele bogen zaten schommels waarop je uitkeek over de ballenbak. Mocht jij de gelukkige zijn en de paarse bal vinden, dan won je een gratis McFlurry of milkshake naar keuze. Deze kon je vervolgens opeten op het balkon die ver boven de menigte uitstak. Perfect om even uit te waaien met je ijsje. Je had hier ook het beste uitzicht op de mainstage en op de performance van onder meer Tabitha, Bilal Wahib en Jonna Fraser.

foto: Instagram: @Vunzigedeuntjes

Axe-stage

Mocht je nog niet zweten van de hitte, dan zweette je wel van het dansen en dat ruikt vaak niet zo fris. Daar had Axe iets op bedacht. Er waren verschillende deo-karren aanwezig die rondreden op het festivalterrein. Iedereen kon dus gratis deo gebruiken van Axe en Dove. Een fijne verfrissing op zo'n zwoele dag.

Daarnaast had Axe ook een eigen mini-stage, genaamd 'Axe Next G.O.A.T. stage.' Hier was MC Fuegomamii aanwezig en ze was on fire. Het ging er zelfs zo heet aan toe dat het publiek 190 euro had gegeven aan de persoon die een split kon doen op het podium. Het begon met Fuegomamii die zei dat ze een gratis shotje zou geven aan de persoon die dit, maar dat mocht niet baten. Daarna gaf iemand haar 50 euro en al snel hadden meer mensen geld ingelegd voor de desbetreffende persoon die een split kon doen. Uiteindelijk kwam er een vrijwilliger naar voren en zij liet de crowd zien hoe het moest. Na een staande ovatie mocht ze het geld houden en kreeg ze twee shots van de MC.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie