FunX

Ingezonden brief van boze FunX luisteraar

  1. Newschevron right
  2. Ingezonden brief van boze FunX luisteraar
Beste FunX, aangezien mijn reactie op bovenstaand onderwerp te lang is wil ik hierbij mijn reactie geven: Ff serieus de politiek is gewoon heel DOM bezig. Dit heeft niets te maken met eerlijk verdelen maar een behoorlijk grote doelgroep zomaar onbelangrijk vinden. FunX is HET onderscheidende radiostation dat zich richt op een grote groep in Nederland, de openstaande multiculturele luisteraar die graag geïnspireerd wil worden door DJ's die op hetzelfde level zitten als zij zelf.

Ik vind gewoon dat er een protest moet komen, een demonstratie tegen dit kabinet omtrent dit onderwerp. Vergeet niet dat wanneer er een EENHEID zich vormt voor welk doel dan ook er ALTIJD resultaat geboekt gaat worden. Als wij er met zn allen voor gaan, met z'n allen duidelijk maken dat dit eigenlijk asociaal gedrag is, duidelijk ons STEM laten horen, dan geloof ik er in ieder geval in dat wij GEHOORD gaan worden en de politiek en luisterend Nederland wakker wordt voor het feit dat er een grote groep nu zeer asociaal genegeerd wordt.

De politiek laat nu weer eens zien NIET naar de mensen te luisteren, maar naar eigen belang te luisteren. Wij mensen, wij multiculturele luisteraars worden niet gehoord en bestaan voor hen niet. Met deze doelgroep bedoel ik overigens niet alleen de allochtone luisteraar, maar juist elke persoon die zich samensmelt met alle mooie culturen en kleuren die Nederland rijk is. Van de Nederlander tot aan de laatste Nieuwe Nederlander aan toe (Nieuwe Nederlander = nieuwe benaming voor allochtoon).

Mijn oproep dus aan FunX en aan alle Funx-luisteraars om via welk kanaal dan ook een statement te maken en voor VERANDERING te zorgen. We kunnen desnoods ook via Facebook een profiel beginnen en er alle geloof in hebben om iets te bereiken. Kom op jongens, dit is toch heel duidelijk wat zich afspeelt. We worden gewoon geregeerd door n stelletje corrupte ambtenaren die alles doen om ervoor te zorgen dat wij mensen dom gehouden worden. FunX draagt namelijk bij aan het WAKKER WORDEN, het bewuster worden van het Leven, ONS Leven!!

FunX kaart vaak genoeg onderwerpen aan waar de overheid helemaal niet zo blij mee is. Onderwerpen die de normale media niet naar voren brengen. Media die wordt bewerkt door de overheid. Maar FunX, nee daar heeft de overheid geen enkele invloed op. Dus logisch bekeken is het normaal dat de Overheid zichzelf wil bewapenen tegen dit soort 'bewegingen'. Vandaar dat onze corrupte Atsma zei dat hij de frequenties nog liever geeft aan etherpiraten dan aan FunX.

Geloof mij, elk weldenkend mens kan niet anders dan positief achter FunX staan. Simpelweg omdat FunX letterlijk bijdraagt aan een betere samenleving en meer begrip tussen de verschillende culturen. Je zou bijna kunnen zeggen dat FunX het Integratieprobleem mede helpt op te lossen. Hoezo? Simpel, omdat zij hun 'eigen steentje' bijdragen aan het verbeteren van de integratie. Zij zijn slaan middels de media een brug tussen allochtoon en autochtoon. Zij belichten het positieve van alle culturen, laten de muziek horen van alle culturen, waardoor men meer interesse krijgt voor andermans cultuur en kleur.

O ja nog een hele belangrijke; FunX biedt een platform voor artiesten die moeilijk doorbreken op nationale zenders als 538 etc. Deze artiesten zijn ook vaak genoeg allochtonen. Deze doelgroep wordt dus door FunX nog meer gemotiveerd om wat met hun talent te doen. FunX is het enige radiostation dat zegt; Wij staan klaar voor jou en geven jou een KANS. Wat betreft het Integratieprobl eem is dit dus ook een vorm van meehelpen aan het oplossen van dit probleem. FunX is namelijk een hele sterke motvatie voor bijvoorbeeld een allochtoon die dreigt het verkeerde pad op te gaan. Hij/zij ziet net een klein beetje hoop dat er nog is in FunX, want alle andere radiostations ziet hij/zij als onhaalbaar, en besluit om zich toch volledig te richten op zijn muzikaal talent en ontkomt gelukkig aan een verkeerde afslag naar bijv. een criminele circuit.

Jaa sorry jongens, zo zou ik nog door kunnen gaan hoor. Dus Jaaaah zkrsss draagt FunX bij aan een betere samenleving. En dan komt zo'n Pipo zeggen dat een etherpiraat de voorkeur geniet. Haha, laat me niet lache jo. Hoezo? Kunnen we dan genieten van 'illegale dj's' die lekker hun eigen ding doen maar totaal geen maatschappelijk DOEL hebben? O jaa, de overheid wil ons DOM houden, was ik bijna vergeten. De overheid wil zelf alle touwtjes in handen houden. En o wee als anderen dit ook kunnen. Of beter gezegd, o wee als anderen hun eigen touwtjes vast kunnen houden. Dan heeft de overheid dus nog minder grip op ONS. Nee oke, dan begrijp ik natuurlijk waar hun wanhoop vandaan komt.

Laten wij dit dan zomaar toe???? Zijn wij dan echt een stelletje schapen die maar volgt zonder een eigen koers te hebben. Nee nee, wij willen dit niet. Maar hoezo laten wij dit dan toch WEL toe?? Hoezo komen wij dan niet op voor onszelf zoals al gebeurd is, en nog steeds aan de gang, in Noord-Afrika en het Midden-Oosten? Je zou denken dat deze vergelijking niet opgaat?? haha Sorry dan moet ik echt lachen, want dan hebben ze je precies te pakken waar ze willen. Het is zeker de JUISTE vergelijking, alleen is dit het WESTEN. Dus kennen we hier een ander systeem, een welvarender systeem. En vanuit dit systeem opereren ze nou eenmaal anders, nog meer undercover, om zo grip te houden op de mensheid. Daarom zeg ik, KOM OP!! KOM OP voor JEZELFF en voor ELKAAR!!........

De overheid zegt nu tegen ons SCHIJT aan JULLIE. Zeggen wij dan echt gezamenlijk AMEN en buigen wij hiervoor, of tonen wij daadkracht en staan met zn allen aan de frontlinie en strijden voor onze Rechten en onze eigen soevereiniteit?? Jaah zkr kunnen we dit, wij mensen zijn namelijk in eenheid met elkaar onverslaanbaar als het gaat om vanuit liefde op te komen voor jezelf en voor elkaar. Want het is uiteindelijk toch ook dat we van onszelf houden? We hebben toch liefde voor onszelf? We willen toch het allerbeste voor onszelf, en we gunnen onszelf toch alles? Dan denken en handelen we toch vanuit de liefde om weer die harmonie terug te krijgen, thats it. En vanuit Liefde strijden tegen het duister is altijd een gewonnen zaak.

Het is nooit te laat om te beginnen, om onze Stem gezamenlijk te laten horen. Ik hoor graag van FunX en van andere luisteraars welke ideeen zij hebben om op te staan uit deze sluimer, deze lange slaap. Want echt, de wekker is aan t gaan....... YES WE CAN TOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Greetz Universal
Ster advertentie
Ster advertentie