FunX

Chavanté en Kleine John over het maken van muziek: "Mijn zoontje moet het goedkeuren"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Chavanté en Kleine John over het maken van muziek: "Mijn zoontje moet het goedkeuren"

Chavanté en Kleine John waren de allereerste gasten van Architrackz in FunX' Villa Architrackz. In de aflevering worden de twee artiesten door Architrackz uitgedaagd voor een potje voetbal op het veld, maar ook op het scherm en delen Kleine John en Chavanté hoe het is om muziek te maken.

Chavanté over zijn zoontje

In Villa Architrackz nodigt Architrackz verschillende artiesten uit om samen te sporten, maar ook muziek te maken. In de eerste aflevering zijn Chavanté en Kleine John te gast, die uitvoerig met Archi spreken over het maken van muziek. Zo deelt Chavanté dat hij zijn nieuwe muziek altijd eerst laat checken door zijn zoontje. "Mijn zoon keurt zelfs mijn tunes goed. Als ik hem iets laat horen en ik zie dat hij het voelt, dan denk ik ook: dit is hard", vertelt de artiest. "Hij is drie en als hij het al voelt, dan betekent het dat iedereen het gaat voelen. Maar hij heeft ook gehad dat ik dan iets aanzette en dat hij het niet voelde." Chavanté vertelt dat hij zijn zoontje zelfs meeneemt naar optredens. "Soms vragen mensen waar hij is, maar ik kan hem niet altijd meenemen. We zijn 23:00 uur in de club. Waar zou hij moeten zijn?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kleine John over het maken van muziek

Later in de aflevering vergezelt Kleine John, Chavanté en Architrackz, waarna het drietal een gesprek heeft over het maken van muziek. Architrackz vraagt aan de jongens of ze meer druk voelen om muziek te maken, maar Kleine John laat weten dat hij dat niet ervaart. "Ik maak muziek met plezier. Ik voel nooit druk van ik moet echt streams behalen." John vertelt dat hij ook blij is als hij niet in de top vijf staat. "Ik heb mijn doelen al behaald; ik ben blij en blessed. Als mijn volgende tune niet zo hard gaat, dan vind ik dat prima. Ik vind het juist leuk om dingen te maken die anders zijn en die niet in mijn lane zitten." Ook zegt Kleine John dat hij demo's heeft gemaakt voor verschillende gospel tracks. "Ik ben op dit moment verschillende aan het maken om een eigen koor te creëren."

De hele aflevering van Villa Architrackz is te zien op het FunX YouTube kanaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie