Games & gadgets

'Call of Duty' dropt angstaanjagende trailer voor 'The Haunting' met Michael Myers

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. 'Call of Duty' dropt angstaanjagende trailer voor 'The Haunting' met Michael Myers

Call of Duty-fans opgelet! De videogameserie heeft een nieuwe trailer gedropt met daarin de aankondiging van een angstaanjagend evenement: The Haunting 2024. Dit jaarlijkse Halloween-event keert terug op 18 september en belooft spelers opnieuw te verrassen met gruwelijke content.

'Call of Duty' dropt trailer van The Haunting 2024

In de nieuwste trailer zien we bekende horroriconen zoals Michael Myers, Daryl Dixon uit The Walking Dead, Trick 'r Treat's Sam, Valeria uit Smile 2 en Art the Clown uit The Terrifier. The Haunting is een jaarlijks terugkerend Halloween-evenement in Call of Duty, dat in verschillende games binnen de franchise is geïntroduceerd, zoals in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War. Het event staat bekend om zijn griezelige en angstaanjagende thema’s, waarbij bekende horrorfiguren, zombies en andere enge verschijningen worden toegevoegd om de spelers vast in de Halloween-sfeer te brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe maps en modi in 'Call of Duty'

Het Halloween-evenement introduceert ook nieuwe multiplayer-ervaringen met de Drive Thru-map en een variant op de Mad Cow-map. Voor Warzone-spelers keren de populaire Hellspawn en Vondel Night-maps terug, waar je de strijd kunt aangaan met zombies in de gratis Rift Runs-modus en dubbele Schematic recovery kunt verdienen.

Halloween beloningen en events

Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan het Trick 'r Treat: Candy Hunt-event, waarmee ze exclusieve Halloween-beloningen kunnen verkrijgen. Dit is dus het perfecte evenement voor horror- en Call of Duty-fans

Ster advertentie
Ster advertentie