Games & gadgets

'GTA 6' staat nog steeds gepland voor release najaar 2025

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'GTA 6' staat nog steeds gepland voor release najaar 2025

Het ziet ernaar uit dat fans in het najaar van 2025 vrijwel zeker aan de slag kunnen met GTA 6. Uitgever Take-Two Interactive maakte namelijk onlangs zijn kwartaalcijfers bekend en bevestigde daarin wederom dat de langverwachte game in de herfst van volgend jaar in de winkels moet liggen.

Release GTA 6 in de herfst van volgend jaar

In mei van dit jaar kondigde Take-Two Interactive al aan dat GTA 6 gepland stond voor een release in het najaar van 2025. "Wij hebben er veel vertrouwen in dat we 'GTA 6' in de herfst van 2025 zullen leveren", vertelde Take-Two CEO Strauss Zelnick aan IGN. Desondanks gingen er geruchten dat de ontwikkeling van GTA 6 vertraging had opgelopen en dat het spel mogelijk werd uitgesteld tot ergens in 2026. Hoe het er nu naar uitziet kunnen gamers in elk geval over een jaar aan de slag met de openwereldgame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vice City in GTA 6

Sinds de trailer van GTA 6 in december 2023 online kwam, speculeren fans al over wat ze van de game kunnen verwachten. Op de eerste beelden is in ieder geval duidelijk te zien dat het spel zich afspeelt in Vice City en omstreken. Daarnaast draait GTA 6 om twee hoofdpersonages, Lucia en Jason, en speelt het spel zich af in de moderne tijd.

Dat fans niet kunnen wachten op de release van GTA 6 is een understatement. Zo gingen er onlangs nog berichten viraal op social media waarin mensen aankondigden om verlof te nemen op de dag dat het spel zou uitkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie