Music

Kendrick Lamar dropt nieuwe track met rake woorden: “Zou jullie ruilen voor Nipsey”

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar dropt nieuwe track met rake woorden: “Zou jullie ruilen voor Nipsey”

Het jaar is nog niet afgelopen, maar toch kunnen we al stellen dat 2024 van Kendrick Lamar is. De rapper wordt door velen gezien als de winnaar van de beef met Drake. Zijn disstrack Not Like Us is een van populairste nummer van het jaar en als klap op de vuurpijl is Kendrick Lamar aangekondigd voor de Super Bowl Halftime Show. Los van al deze successen gaat de artiest vrolijk verder. Zo dropte hij een volledig nieuwe track op zijn Instagramaccount waarop hij enkele rake woorden rapt richting de scene: “Zou jullie ruilen voor Nipsey.”

Harde woorden in Kendrick Lamar's nieuwe track

Kendrick Lamar dropte zijn nieuwe track zonder enige aankondiging op zijn Instagramaccount. Dit nummer heeft een cover van een paar afgetrapte zwarte Nike Air Force 1’s. De titelloze tune, die ruim vijf minuten duurt, bevat enkele harde woorden richting verschillende mensen in de muziekscene. Kendrick Lamar noemt daarbij geen namen, maar aan de hand van de teksten bekritiseert hij een aantal mensen op hun mentaliteit en gewoontes. Zo rapte hij: “They party more than bitches, tell me what are you working for?” Hiermee doelt de rapper uit Los Angeles mogelijk op zijn collega’s die zich meer bezighouden met feesten dan met hun werk.

Ook richt Kendrick Lamar zijn pijlen op de artiesten die hun jonge achterban valse hoop geven. Zo rapte hij op zijn nieuwe track de lines: “If you parade in gluttony without giving truth to the youth, the graveyard is company” en “they glorify scamming, you get chipped over this creditcard”. Mede om die reden heeft Kendrick Lamar dan ook geen hoge pet op van sommige van zijn collega’s. Dit licht hij op zijn nieuwe track toe met de bar: “Would trade all of y'all for Nip, I can't be proud of you n***as.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kendrick Lamar aangekondigd voor Super Bowl Halftime Show 2025

Eerder deze week werd bekend dat Kendrick Lamar zijn succesvolle jaar bekroont met een optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show in 2025. De 37-jarige artiest zal in New Orleans op gaan treden tijdens het grootste Amerikaanse sportevenement. Hoewel velen erg blij zijn met de aankondiging van K-Dot, vinden sommigen dat Lil Wayne uitgenodigd had moeten worden. Dit omdat Wayne zelf uit New Orleans komt. Het is niet bekend of Kendrick Lamar Lil Wayne mee zal nemen naar de Super Bowl.

Ster advertentie
Ster advertentie