Music

Cardi B geeft album-update na geboorte van derde kind: ‘Het is nu de tijd'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B geeft album-update na geboorte van derde kind: ‘Het is nu de tijd'

Cardi B is net bevallen van haar derde kind, maar dat betekent niet dat ze stilzit. Terwijl ze in het ziekenhuis lag, was ze al druk bezig met haar langverwachte tweede album. Het nieuwe project volgt haar debuut Invasion of Privacy uit 2018, dat onlangs opnieuw de platinum status heeft bereikt.

Crunch time

Na de geboorte van haar dochter op 7 september, kondigde Cardi al snel aan dat het nu ‘crunch time’ is. “Now is crunch time, on my kids” liet ze weten op X, nadat ze eerder al foto’s van haar pasgeboren baby had gedeeld. Cardi is dus duidelijk klaar om de wereld opnieuw te blessen met haar muziek, ondanks haar drukke privéleven met inmiddels drie kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mogelijke namen

Hoewel er nog niet veel bekend is over de titel van het album, zijn er wel een aantal interessante geruchten. In juli registreerde Cardi’s bedrijf, Washpoppin, Inc., de termen “Defamation of character” en “Intrusive thoughts” als mogelijke titels. Deze zouden niet alleen gebruikt worden voor het album zelf, maar ook voor muziekvideo's en andere gerelateerde content. Wat de definitieve keuze wordt, blijft dus nog even spannend.

"Atlantic Records Correctional Facilities"

Eind augustus zorgde Cardi B nog voor wat ophef toen ze een post deelde vanuit de opnamestudio met de caption: “Atlantic Records correctional facilities.” Toen fans dachten dat ze niet tevreden was over haar contract, verduidelijkte Cardi dat ze sarcastisch was over haar intensieve studiosessies. “I’m just mixing and mastering about 40-50 songs”, reageerde ze, om te benadrukken hoe hard ze werkt aan haar nieuwe muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie