Music

FOTO'S: Swizz Beatz ging vreemd met Alicia Keys!

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: Swizz Beatz ging vreemd met Alicia Keys!
Het gerucht ging al dat producer/rapper Swizz Beatz voor zijn huwelijk vreemdging met Alicia Keys. Terwijl zijn ex-vrouw Mashonda tijdens het scheidingsproces bleef hameren op zijn avontuurtjes, ontkende hij dit tot op de dag van vandaag. Nu zijn er foto's van die het tegendeel bewijzen.

Bekijk de foto's van een zoenende Alicia Keys en Swizz die in januari 2009 genomen zijn!

Ontkenningsfase
Het was al opvallend dat Swizz in mei, een maand nadat de scheidingsprocedure rond was, al een relatie "kreeg" met Alicia Keys. Op 19 mei verklaarde hij dat de track Best I Ever Had van Drake geschreven had voor de zangeres. Toch bleven beide artiesten ontkennen dat er iets tussen ze was vóór de scheiding van de 'I Can Transform Ya'-producer. Voor Alicia kan dit niet op een slechter moment uitlekken, want haar vierde album The Element of Freedom komt op 15 december uit.

Best I Ever Had
De geruchten begonnen in 2008 toen Alicia Keys een verjaardagsfeest had georganiseerd voor Swizz in het Guggenheim museum. Hetzelfde museum komt terug op de remix van het liedje “Best I Ever Had” dat Swizz Beatz schreef en produceerde voor Drake. “Wake up in the morning and my baby cooked me breakfast/ A’s wearing nothing on but a necklace/ Yeah, she says she wanna treat me like a king/ I get big gifts so the money ain’t a damn thing/ She gave me a party at the Guggenheim/ What’s next? The ring? The baby? She really loves me!”

Het is overigens niet zo dat het hele liedje over Alicia gaat. "Het gedeelte over naakt voor me koken dat heeft Alicia nog nooit voor me gedaan," aldus de producer.

I Can Transform Ya
Afgelopen week kwam de videoclip van de door Swizz geproduceerde track 'I Can Transform Ya' uit. Het nummer van Chris Brown is volgens de producer één van de beste samenwerking die hij ooit heeft gemaakt. Ook prees hij Lil Wayne voor de 'beste raps die hij ooit in een samenwerking heeft gerapt.'

Maar ook dat liedje kan de aandacht niet verplaatsen van cheater Swizz Beatz:



Foto's: THEYBF.com
Ster advertentie
Ster advertentie