Music

Samples nieuwe album Samira Said

  1. Newschevron right
  2. Samples nieuwe album Samira Said
Hij zou al ruim een jaar geleden uit komen, het nieuwe album van Samira Said. Telkens weer werd de releasedatum verzet en ook nu nog is het vrij onzeker wanneer de cd nou eindelijk in de winkel ligt. Laatst genoemde datum was de eerste week van maart...maar still nothing!

Het album van de Marokkaanse zangeres in elk geval wel al af. De titel is ook al bekend: Ayam Hayaty (de dagen van mijn leven) evenals de cover.

Inmiddels is op het internet ook al een aantal samples verschenen dus echt heel lang zal het nu waarschijnlijk niet meer duren. Je checkt ze hier!

Omry We Ahlamy
{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/blogs/arabsounds/samirasaid_omryweahlamy.mp3{/mp3remote}
Ayam Hayaty
{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/blogs/arabsounds/samirasaid_ayamhayaty.mp3{/mp3remote}
Awam Keda
{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/blogs/arabsounds/samirasaid_awamkeda.mp3{/mp3remote}
Vorig jaar was Samira op de Egyptische televisie te zien met een van de bekendste Arabische composers Amr Moustafa. Samen met hem zong ze een nummer dat ook op haar nieuwe cd zal verschijnen:
{youtube}0fzaFXjacSs{/youtube}
Het laatste album van Samira Said, Aweeny Beek, dateert alweer uit 2005. Ze scoorde hits met de gelijknamige single en met Ma Khalas . In 2006 zong ze het openingslied van de Africa Cup in Egypte: Kollena Ensan. Dit nummer was een ongekend succes maar sindsdien is het rustig geworden rondom de zangeres. Tijd dus voor wat nieuws!
Ster advertentie
Ster advertentie