Music

Drake verrast fans met drie gloednieuwe tracks

foto: ANPfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Drake verrast fans met drie gloednieuwe tracks

Waar de meeste artiesten van wereldniveau kiezen voor releases op streamingplatformen waarbij ze alles groots en gestructureerd aanpakken, kiest Drake tegenwoordig voor nonchalant nummers uitbrengen op zijn tweede Instagramkanaal Plottttwistttttt. De Canadese rapper deelde op dit kanaal namelijk drie onuitgebrachte nummers waarvan een met Playboi Carti.

Drake brengt drie tracks uit op Instagram

De 37-jarige Drake lijkt op dit moment zijn tweede Instagramaccount te gebruiken voor het promoten en uitbrengen van zijn muziek. Eerder liet hij op hetzelfde Instagram-kanaal 100 GB aan muziek en content los. Dat bestond onder andere uit video’s waarin een jongere Drake te zien was in de studio. De drie onuitgebrachte nummers die hij nu de wereld inslingert heten Circadian Rhythm, SOD en No Face. Het laatstgenoemde nummer is in samenwerking met Playboi Carti.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerder beef van Drake met Kendrick Lamar

Drake is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege zijn opzienbarende ruzie met Kendrick Lamar. Over en weer zijn er verschillende disstracks naar elkaar toe uitgebracht. Nu lijkt het er dan toch op dat de rust bij beide is teruggekeerd. Drake heeft de laatste tijd weinig plannen losgelaten wat betreft zijn muziek. Het is niet bekend of de drie nummers binnenkort uit zullen komen.

Ster advertentie
Ster advertentie