Music

Drake verrast met jazzoptreden samen met zijn vader in Toronto

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake verrast met jazzoptreden samen met zijn vader in Toronto

Hij is van alle markten thuis: Drake laat een heel andere kant van zichzelf zien tijdens een onverwacht optreden in een jazzclub in Toronto, samen met zijn vader Dennis Graham.

Jazzclub in Toronto

Tijdens een bezoek aan een jazzclub in Toronto stond Drake plotseling op het podium. Samen met zijn vader waagde hij zich aan jazz-nummers en vocale noten die we niet van hem gewend zijn. Het is apart om de Canadees in deze setting te zien, maar tegelijkertijd past het perfect bij de muzikale diversiteit die hij zijn hele carrière al heeft laten zien. Het doet denken aan nummers als Bahamas Promises van zijn laatste album, maar dan zonder de typische R&B-vibe. Het zou tof zijn als hij deze kant meer verkent, zeker nu hij ook al flirt met Mexicaanse regionale muziek. Hij is namelijk aangekondigt als één van de gastartiesten op het album van Chino Pacas, een van de populairste Mexicaanse artiesten van het moment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muzikale sidequests

Drake heeft momenteel de tijd voor deze muzikale "sidequests" nadat zijn laatste tour, It’s All A Blur, onlangs werd bestempeld als de best betaalde tour ooit in de hiphopgeschiedenis. De tour leverde hem maar liefst 320,5 miljoen dollar op en nu hij even een pauze heeft van stadionoptredens, lijkt Drake zijn beste leven te leven. Ongeacht de bewogen zomer die hij achter de rug heeft, dankzij de inmiddels iconische beef met Kendrick. Of dit een eenmalige uitstap is of een voorbode van iets groters, fans blijven nieuwsgierig naar wat zijn volgende stap is.

Ster advertentie
Ster advertentie