Music

Young Ellens geeft voorproefje van comeback bij 101Barz zomersessie

foto: YouTube: 101Barz
  1. Newschevron right
  2. Young Ellens geeft voorproefje van comeback bij 101Barz zomersessie

Young Ellens is terug en maakt dit weekend zijn langverwachte comeback tijdens een 101Barz Zomersessie. De artiest boekte al eerder veel successen via het invloedrijke hiphopplatform en is vastberaden om opnieuw indruk te maken.

Young Ellens maakt comeback bij 101barz

Afgelopen jaar liet Young Ellens weer van zich horen met een zomersessie bij 101Barz. Daar liet hij meteen weten dat zijn nieuwe mixtape Danny eraan zit te komen. Via Instagram geeft de rapper vast een voorproefje van wat fans deze vrijdag van hem kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Successen van Young Ellens bij 101Barz

Young Ellens heeft via 101Barz meerdere keren grote successen geboekt in de Nederlandse hiphopscene. Zo was de zomersessie in 2018 een belangrijke mijlpaal voor de Amsterdammer. Zijn performance werd goed ontvangen bij een breed publiek, wat ervoor zorgde dat de populariteit van de rapper flink steeg. Daarnaast kwam Young Ellens met een Bella Ciao-remix op de proppen en hoewel hij deze track niet exclusief uitbracht via 101Barz, werd het succes van dit nummer wel versterkt door zijn zichtbaarheid op het platform. De remix in samenwerking met Frenna was een grote hit en zorgde voor een aanzienlijke boost in de populariteit van Young Ellens. Verder deed de 31-jarige rapper in 2020 ook een Wintersessie, waarbij hij een sterke indruk maakte met zijn optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie