Music

Drake kondigt gezamenlijk album aan met PARTYNEXTDOOR tijdens show in Toronto

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake kondigt gezamenlijk album aan met PARTYNEXTDOOR tijdens show in Toronto

Drake verraste zijn fans met groot nieuws tijdens een concert van PARTYNEXTDOOR. De twee sterren uit Toronto brengen binnenkort samen een album uit.

PARTYNEXTDOOR & Friends

Tijdens het PARTYNEXTDOOR & Friends concert in Toronto’s Budweiser Stage op vrijdagavond, verscheen Drizzy en maakte hij het nieuws bekend aan het einde van PND's set.

"Ik weet dat al jullie dames buiten staan en als het wat kouder wordt, staat het PARTYNEXTDOOR en Drake album klaar voor jullie", zei hij. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Drake hintte dat het project uitkomt "wanneer het wat kouder wordt". Eerder werd al bekendgemaakt dat Drake met een nieuw album bezig was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere samenwerkingen

Drake en PARTYNEXTDOOR hebben eerder al succesvolle samenwerkingen gehad. Tracks zoals Recognize, Come and See Me, en Loyal hebben de chemie tussen de twee artiesten duidelijk gemaakt. Deze eerdere samenwerkingen leggen de verwachtingen voor hun gezamenlijke album dan ook hoog. Voor PND fans is dit vooral aangenaam nieuws: het is nog nooit voorgekomen dat hij zo snel met een nieuw project komt. Zijn laatste album, PARTNEXTDOOR 4, kwam in april uit.

Ghostwriter

PARTYNEXTDOOR staat er ook om bekend dat hij regelmatig voor Drake schrijft. Onlangs verscheen er een referentietrack voor Ratchet Happy Birthday van PARTYNEXTDOOR, een nummer op Drake's vijfde album Scorpion, online. Ook tracks als Work met Rihanna zijn oorspronkelijk geschreven door Party. Een gezamenlijk album klinkt dus als vruchtbaar grond voor een nieuwe reeks aan hits van de twee Canadezen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie