Music

Is het dan eindelijk zo ver? Rihanna zou op het punt staan om een album te droppen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Is het dan eindelijk zo ver? Rihanna zou op het punt staan om een album te droppen

Als Rihanna-fans zijn we al meerdere keren blij gemaakt met een dode mus. De zangeres verkondigt iedere keer weer dat ze druk bezig is met het maken van een nieuw album. Waar dat album dan blijft? Dat weet niemand. Maar nu lijkt het dan eindelijk zo ver te zijn: het album komt er volgens een bron écht snel aan.

Rihanna staat op het punt om een album uit te brengen

Het is alweer zo'n acht jaar geleden dat Rihanna haar laatste album ANTI uitgebracht. Haar trouwe fans wachten sindsdien vol ongeduld op nieuwe muziek van de zangeres. Hoewel Rihanna en haar babydaddy A$AP Rocky meerdere keren hebben aangegeven dat er snel een nieuw album zou komen, lijkt het er nu echt op dat de release dichterbij is dan ooit.

Volgens een betrouwbare insider brengt Rihanna veel tijd door in de studio en is ze eindelijk tevreden met het album dat ze heeft samengesteld. “Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de release van Rihanna’s negende album, maar het wachten lijkt nu eindelijk bijna voorbij. Ze heeft geëxperimenteerd met verschillende stijlen, van pop en reggae tot hiphop en alles daartussenin”, aldus de bron. Rihanna zou streven naar een fris geluid voor haar nieuwe album, en volgens de insider is ze dicht bij het bereiken van dit doel. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, hopen fans dat het wachten binnenkort eindelijk voorbij zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie