Music

Lijpe laat fans niet langer wachten en kondigt album aan: “Overmorgen gaan we starten”

foto: YouTube: OJ Cartel
  1. Newschevron right
  2. Lijpe laat fans niet langer wachten en kondigt album aan: “Overmorgen gaan we starten”

Lijpe laat zijn altijd zo fanatieke fans niet langer in spanning wachten. Hij heeft op zijn Instagramkanaal namelijk bekendgemaakt dat we binnenkort een nieuw album kunnen verwachten.

Lijpe plaatst nieuwe album reel op Instagram

In een reel die Lijpe samen met zijn label Top Notch plaatste, zien we dat een persoon vanuit het kantoor van Top Notch met de auto afreist naar Marokko om een koffer te brengen. Zo rijdt de persoon met de koffer via België en Frankrijk naar de Spaanse plaats Tarifa om daar met de veerboot de oversteek te maken naar Marokko. Diegene overhandigt Lijpe, die in een Lamborghini Urus zit, iets wat lijkt op een platencontract. Dit zou kunnen betekenen dat de artiest een nieuwe deal heeft getekend bij het label waar hij al ruim tien jaar bij is aangesloten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lijpe kondigt album aan

In de caption schrijft Lijpe dat de fans binnenkort een album kunnen verwachten. "Wie is ready voor Lijpe season? Album is loading. Vanaf 30 augustus gaan we beginnen." In de video is een nog onuitgebracht nummer te horen. Voor de 30-jarige rapper uit Maarssen zal dit zijn elfde soloalbum worden. Het is niet bekend of hij overmorgen zijn hele project of een single uit zal brengen. Ook heeft Lijpe nog geen albumtitel of tracklist losgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie