Music

Yeah, okay: Lil Jon komt waarschijnlijk met meditatiealbum

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Yeah, okay: Lil Jon komt waarschijnlijk met meditatiealbum

Eerst was het André 3000 die een hele andere weg insloeg met zijn laatste fluit-album, maar nu kiest ook Lil Jon ervoor om de wereld te shockeren. De producer die bekend is van monsterhits zoals Get Low en Yeah! met Usher samen brengt deze maand namelijk hoogstwaarschijnlijk een meditatiealbum uit.

Meditatiealbum

Lil Jon zou schijnbaar het gevoel hebben dat een meditatiealbum the way to go is. De rapper en producer is veel aan het sporten en zou volgens TMZ ook anderen willen helpen bij het verbeteren van hun leven. Dit hoopt Lil Jon te doen met een project dat bestaat uit tien nummers, waarin hij de luisteraar meeneemt in zijn nieuwe roeping. Het album komt deze maand nog uit en zal vanaf 16 februari te beluisteren zijn.

Daarnaast gaan er ook geruchten dat de producer samen met Usher het podium zal betreden tijdens Ushers grote Super Bowl-optreden. Fans hopen dan ook dat de twee Yeah! en Lovers and Friends zullen performen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Op X laten mensen weten dat ze nooit hadden gedacht dat Lil Jon zich zou richten op meditatie na zijn populaire crunk muziek in de beginjaren van deze eeuw. "Sorry, wat?", reageert een fan. "Lil Jon heeft wel echt alle levels van het leven met ons meegemaakt he. Van het kapotmaken van onze knieën door het dansen naar dit." Iemand anders schrijft weer "Lil Jon en meditatie in een zin is al bizar."

Ster advertentie
Ster advertentie