Music

"Damn, she in her mood": Ice Spice komt voor het eerst naar Nederland

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. "Damn, she in her mood": Ice Spice komt voor het eerst naar Nederland

Ice Spice komt op 8 november voor het eerst naar Nederland en treedt op in 013 Tilburg als onderdeel van haar Y2K!-wereldtour. De 24-jarige artiest kreeg in 2022 internationale bekendheid met haar virale hit Munch (Feelin' U). Sindsdien heeft ze haar naam gevestigd met succesvolle samenwerkingen, waaronder Boy’s a liar Pt. 2 met PinkPantheress en Princess Diana met Nicki Minaj.

Ice Spice Y2K!-wereldtournee

De Y2K!-wereldtour van Ice Spice is vernoemd naar haar debuutalbum Y2K! dat in juli 2024 werd uitgebracht en sindsdien lovende kritieken heeft ontvangen. De 24-jarige rapper blijft sindsdien de ene na de andere hit scoren. Met grote samenwerkingen zoals de track Barbie World met Nicki Minaj en de remix van Karma met Taylor Swift, heeft ze miljoenen streams op Spotify verzameld en haar plek in de muziekindustrie stevig verankerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ice Spice in de schijnwerpers door geruchten Central Cee

Naast haar muzikale successen blijft Ice Spice ook in de schijnwerpers staan vanwege haar unieke persoonlijkheid en haar leven buiten de muziek. Zo deden onlangs geruchten de ronde dat ze een relatie zou hebben met rapper Central Cee, terwijl hij nog samen was met TikTok-ster Madeline Argy. Deze combinatie van muzikale talenten en persoonlijke flair maakt Ice Spice tot een van de meest besproken artiesten van dit moment. Fans in Nederland kunnen dan ook niet wachten om hun favoriete tracks live te horen. De kaarten voor het concert in 013 Tilburg gaan op vrijdag 6 september in de verkoop.

Ster advertentie
Ster advertentie