Music

Ronnie Flex lijkt eindelijk volledige naam van nieuw album SDL te bevestigen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex lijkt eindelijk volledige naam van nieuw album SDL te bevestigen

Wie Ronnie Flex volgt op social media weet dat de artiest al een tijdje bezig is met zijn nieuwe album. In aanloop naar de release refereert de rapper veelvuldig naar de plaat met de afkorting SDL, vaak ondersteund door vleermuis-emoji's. Terwijl veel fans speculeren waar de afkorting voor staat, lijkt het erop dat Ronnie Flex inmiddels zelf uitsluitsel heeft gegeven.

Ronnie Flex lijkt naam nieuw album te bevestigen

De eerstvolgende track die Ronnie Flex zal droppen in aanloop naar het album is Chin Chin. De veelzijdige artiest dropte deze week de pre-save link van de track en op de cover van de plaat zijn er een aantal dingen die opvallen. Zo is de artwork volledig in de 'vleermuis-stijl' die Ronnie Flex de afgelopen maanden aan het pushen is.

foto: Ronnie Flex

Sneuvie de Legende

Daarnaast lijkt Ronnie Flex op de cover van de track, de titel van zijn komende album te bevestigen. Zo valt het op dat bovenin de naam 'Sneuvie de Legende' staat, wat volgens veel fans de betekenis van SDL zou zijn.

Sneuvie de Legende is één van de bekendste alter ego's die Ronnie Flex heeft. Als we 3voor12 mogen geloven, kreeg hij deze naam op zijn achttiende verjaardag van Mr Polska na een flinke XTC-trip.

Ster advertentie
Ster advertentie