Music

(G)1 april Grap

  1. Newschevron right
  2. (G)1 april Grap
Dagelijks worden er bij FunX demo’s gedropt. Niet alles is bruikbaar. Wekelijks wordt er één demo behandeld bij FunX Five met Yes R. Helaas kan niet elke inzending beantwoord worden, maar degenen die navragen, krijgen uiteindelijk wel een reactie. Zo ook B.A Brown. Een echte aanhouder, dat mag gezegd worden. Hij nam geen genoegen met het antwoord, ging terug naar huis, schreef zijn biografie en leverde een verbeterde versie van zijn demo in.

Uit zijn bio blijkt dat B.A. Brown als 28-jarige Rotterdammer veel ups en downs heeft gekend. Hij is op de straten van Rotterdam opgegroeid en op 17-jarige leeftijd moest hij al voor zichzelf zorgen. Hierdoor heeft hij veel kwade streken uitgespookt. Nu wil hij zich alleen focussen op zijn muziek en zijn gezin met drie kinderen. Dit is geen grap.

Van LL Cool J’s Hey Lover maakte B.A Brown de track Mi Dushi.
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/Mi_Dushi_BA_Brown.wma{/wmaremote} Hier de verbeterde versie:
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/Mi_Dushi_(verbeterd)_BA_Brown.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie