Music

Darryl's debuutalbum "Dichtbij" is volwassen en persoonlijk

  1. Newschevron right
  2. Darryl's debuutalbum "Dichtbij" is volwassen en persoonlijk
Het is een feit: Het langverwachte debuutalbum "Dichtbij" van Darryl wordt in januari gelanceerd. Darryl: "Ik kan niet wachten om die shit uit te brengen." Op de vraag waarom het zolang heeft geduurd antwoordt hij: "Ik wist niet wat ik wilde en wat ik wilde maken. Nu ben ik echt gefocust en weet ik waar ik naartoe wil." Over zijn sound is hij in ieder geval duidelijk: "Dichtbij" is volwassen en persoonlijk.

"Maar natuurlijk staan er ook een paar nummers voor de dames op", vervolgt Darryl. Op de vraag of er al een mevrouw Darryl in zijn leven is, antwoordt hij lachend: "Nee, ik ben nog steeds single".

Primeur
In de ochtendshow Start had Fernando woensdagochtend al een exclusieve primeur van de absolute lievelingstrack van Darryl. Het nummer heet "Mama" en is een ode aan zijn moeder. Darryl: "Ik kan vrijuit zeggen dat dit mijn lievelingstrack is van alle nummers die ik in mijn hele carrière hebt gemaakt. Het is een track over mijn moeder en ik hou heel veel van haar."

Humberto Tan
De eerste single van zijn debuutalbum heet "Met mij zijn" en het is Darryl gelukt om niemand minder dan Humbetro Tan te strikken voor zijn videoclip. Op de vraag van Fernando hoe hem dat gelukt is, antwoordt hij: "Ja dat is mijn broeder Ali B. man. Als ik hem zoiets vraag, dan pleegt hij een belletje en komt het meestal goed." Volgens hem kan Ali alles fixen. Maar Darryl is zelfverzekerd: "Over twee jaar sta ik aan de top."

Darryl's kookkunsten
Ondanks zijn snelle en hectische leven, gaat hij in het duivelse dilemma niet voor de "magnetron-maaltijd", maar voor "zelf koken". Darryl: "Ik hou gewoon van koken. Ik woon op mezelf sinds anderhalf jaar en ik kook heel vaak voor mezelf. Ik geniet daar ook van." Zijn specialiteit is de Italiaanse keuken. Darryl: "Ik maak de leipste pasta's die er zijn: met roomsaus, zalm of gewoon bolognese. I got it."

Tatoeages
Maar hij houdt niet alleen van koken, tatoeages zijn ook een passie van hem. Hij heeft er al vier. De tekst van rapper 2pac Only God can judge me op zijn linkerschouder was Darryl's eerste tatoeage. "Ik ben zelf ook een beetje gelovig, bid elke avond op mijn eigen manier je weet toch." Op de vraag van Fernando hoe hij dat doet antwoordt hij: "Ik heb niet echt een gebedje ofzo, gewoon een beetje praten." Op zijn rechterschouder heeft hij een engeltje die staat voor zijn overleden tante. Op zijn rechterheup heeft hij een schorpioen - het sterrenbeeld van hem en zijn vader. Zijn borst heeft met de tatoeage "God bless my familiy and friends" aan zijn dierbaren gewijd.

T.I
Eén van de artiesten die Darryl inspireert is T.I. Hij luistert dan ook vaak naar de rapper. Op de vraag van Fernando of hij vindt dat hij op T.I. lijkt, antwoordt Darryl: "Heb je dat ook al gehoord? Ik vind dat absoluut niet. Ik weet ook niet waarom ze dat zeggen. Dus mensen, als jullie weten waarom, bellen!"

De volgende single komt in januari uit en heeft hij samen met Jay gemaakt.

Darryl - "Met mij zijn"

{youtube}7uI5qyz68a0{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie