Music

Eminem maakt releasedatum bekend van langverwacht album “The Death Of Slim Shady”

  1. Newschevron right
  2. Eminem maakt releasedatum bekend van langverwacht album “The Death Of Slim Shady”

Vandaag heeft Eminem bekendgemaakt dat zijn langverwachte album The Death Of Slim Shady op 12 juli uitkomt. Met dit album kondigt de 51-jarige rapper uit Detroit de dood van zijn legendarische alter ego Slim Shady aan.

Albumteaser

Eminem maakt zich met The Death Of Slim Shady op voor de release van zijn twaalfde studioalbum. In de albumteaser is te zien dat een vrouw van een baby bevalt. Het lijkt er in eerste instantie op dat het gaat om een miskraam, totdat de dokter de baby een paar klappen geeft op de rug. De baby komt tot leven met als gevolg een blije moeder. In haar handen verandert de baby echter in een duivel. Het opmerkelijke filmpje eindigt met de releasedatum: 12 juli.

In een eerdere albumteaser was te zien dat een detective de moord op Slim Shady op probeert te lossen. In die video was ook een rol voor 50 Cent weggelegd. De G-Unit-rapper zei in de geacteerde video dat Slim Shady een "psychopaat" en "geen vriend van hem" is. Snippets uit de videoclips van Without Me en The Real Slim Shady komen ook voor in de albumteaser.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slim Shady

Voor de rapper uit Detroit was zijn alter ego Slim Shady een manier om een nog donkerdere kant van zichzelf te kunnen laten zien. Naar eigen zeggen kon Eminem door Slim Shady nog controversiëlere teksten rappen. Op 12 juli zal de luisteraar getuige zijn van de dood van Eminems iconische alter ego.

Singles

Inmiddels heeft Eminem de eerste albumsingle Houdini uitgebracht en met succes: het nummer behaalde in de eerste maand bijna 200 miljoen streams op Spotify. Vandaag zal de tweede single genaamd Tobey uitkomen. Deze is in samenwerking met twee andere rappers uit Detroit: Big Sean en Babytron. Momenteel is het nog niet bekend welke artiesten er nog meer op het album zullen staan.

Ster advertentie
Ster advertentie