OMG

Bankmedewerkster zit vier dagen lang dood achter bureau, zonder dat collega's het merken

foto: ter illustratie: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Bankmedewerkster zit vier dagen lang dood achter bureau, zonder dat collega's het merken

Het is nauwelijks te bevatten, maar een 60-jarige bankmedewerkster in de VS heeft waarschijnlijk vier dagen lang dood achter haar bureau gezeten, zonder dat iemand het door had. Ze werkte bij Wells Fargo in Tempe, Arizona en checkte in op 16 augustus om zeven uur 's ochtends. Alles leek normaal, maar op de maandag daarop werd ze door een collega dood aangetroffen.

Collega's klaagden over geur

De schok en verontwaardiging onder het personeel van de bank zijn groot. Collega’s uiten hun bezorgdheid over het feit dat niemand iets opmerkte. Ze vragen zich dan ook af hoe haar dood zo lang onopgemerkt kon blijven, zelfs door het beveiligingspersoneel. Het bizarre is dat meerdere collega's wel hadden geklaagd over een nare lucht, maar iedereen dacht dat het om een rioleringsprobleem ging. Niemand had door dat de vrouw overleden was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Politie onderzoekt doodsoorzaak

Een woordvoerder van Wells Fargo liet weten dat de bank "diep bedroefd" is door het voorval en hun gedachten bij de familie en dierbaren van de vrouw zijn in deze moeilijke tijd. De politie onderzoekt haar overlijden momenteel als een mogelijk natuurlijke dood, maar het is nog onduidelijk hoe lang de vrouw precies dood achter haar bureau heeft gezeten.

Ster advertentie
Ster advertentie