OMG

Medewerker besmeurt kantoor met poep om wraak te nemen

foto: Facebook: Frisse Kater B.V.foto: Facebook: Frisse Kater B.V.
  1. Newschevron right
  2. Medewerker besmeurt kantoor met poep om wraak te nemen

Ben je ooit zo boos geweest dat je besloot om het hele kantoorpand met poep te besmeuren? Het overkwam een medewerker van een groot bedrijf in Nederland. Hij was zo woest dat hij letterlijk schijt had aan het gebouw en zijn collega's. Dat maakt het schoonmaakbedrijf, dat was ingehuurd om het met poep besmeurde kantoorpand schoon te maken, bekend via Facebook.

Stront aan de knikker

"Vaak is ons werk serieus en valt er niet veel te lachen, maar bij deze opdracht konden we onze lach niet inhouden", schrijft schoonmaakbedrijf Frisse Kater op Facebook. "We werden met spoed gebeld door een van de grootste bedrijven van Nederland. In een van hun filialen was er stront aan de knikker. Letterlijk en figuurlijk."

Quote

Hij was boos en wilde wraak nemen.

Wraak nemen

Volgens het schoonmaakbedrijf draaide een van de medewerkers van het bedrijf volledig door en besmeurde hij om die reden het pand met zijn uitwerpselen. "We kunnen niet in detail treden, maar een van de medewerkers was boos en wilde wraak nemen. Hij plande zorgvuldig zijn moment uit en glipte stiekem het kantoor in, waar hij uitgebreid alle computerschermen, toetsenborden en bureaus met een riante laag ontlasting insmeerde."

'Om nooit te vergeten'

In een video die het schoonmaakteam op social media plaatste, is te horen dat de medewerkers vaker met ongewone taken te maken krijgen. "Lekker hè, zo? Schijt op je beeldscherm. Echt, de dingen die we zien. Ik verbaas me iedere keer weer", zegt een van de medewerkers in de video die op social media geplaatst werd.

Desondanks kunnen de medewerkers van de Frisse Kater er wel om lachen en hebben ze een nieuwe herinnering voor het leven. "Wederom een opdracht om nooit te vergeten!", aldus het bedrijf op Facebook.

foto: Facebook: Frisse Kater B.V.

Ster advertentie
Ster advertentie