OMG

Absurde inbraak: vrouw (47) steelt doodskist met lichaam uit uitvaartcentrum

foto: Las Vegas Metropolitan Police Department
  1. Newschevron right
  2. Absurde inbraak: vrouw (47) steelt doodskist met lichaam uit uitvaartcentrum

De 47-jarige Patricia Sierra uit Las Vegas ging na een avondje stappen wel iets heel bijzonders. Ze brak in bij een uitvaartcentrum en stal niet alleen een doodskist, maar ook het lichaam dat erin lag. De politie ontdekte dit bizarre tafereel toen ze een lichaam vonden dat buiten het gebouw van Affordable Cremation & Burial Service of Las Vegas was achtergelaten. De kist stond ernaast en er waren duidelijke inbraaksporen.

Camerabeelden onthullen bizarre inbraak in uitvaartcentrum

Op camerabeelden is te zien hoe Patricia Sierra het uitvaartcentrum binnendrong door een raam in te slaan. Vervolgens rolde ze de kist met het lichaam erin naar buiten. Een oplettende getuige wist de dader te identificeren, waardoor de politie haar later kon arresteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dader Patricia Sierra beweert een "black-out" te hebben gehad

Tijdens haar verhoor beweerde Patricia Sierra dat ze door haar drugsverslaving in een "black-out" zat en zich niks meer kon herinneren van de inbraak. Ze wordt beschuldigd van het inbreken bij een bedrijf en het verwijderen, verplaatsen of verstoren van menselijke resten. Patricia Sierra zit nog steeds vast en zal op 18 september voor de rechter moeten verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie