FunX Rotterdam

Lichaam van vermist jongetje (8) gevonden bij de Maasvlakte in Rotterdam

foto: Ter illustratie: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Lichaam van vermist jongetje (8) gevonden bij de Maasvlakte in Rotterdam

Het lichaam van een 8-jarig jongetje is gevonden in de Slufter bij de Maasvlakte in Rotterdam. De politie begon maandag weer met zoeken, maar had eigenlijk al geen hoop meer dat hij nog in leven zou zijn.

Jongetje vermist op de Maasvlakte

Het jongetje uit Den Haag verdween zaterdag rond 18:00 uur, nadat hij de zee in was gegaan in de buurt van de Maasvlakte in Rotterdam. De politie is direct een zoekactie gestart toen de 8-jarige verdween. Zo werden er afgelopen weekend helikopters en drones ingezet in de hoop het jongetje te kunnen vinden. Ook de kustwacht, de reddingsbrigade en de brandweer hielpen met de zoektocht, maar dat bleek helaas tevergeefs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lichaam van 8-jarig jongetje gevonden

De politie gaf zondag al aan dat zij uitgingen van een 'bergingsactie', wat betekent dat ze toen al dachten dat ze het jongetje niet meer levend terug zouden vinden. Vandaag ging de zoektocht door en deelde de politie middels een tweet dat het lichaam van het jongetje is gevonden. De familie is op de hoogte gebracht van de vondst en de politie wenst hen heel veel sterkte toe met het grote verdriet.

Ster advertentie
Ster advertentie