FunX Rotterdam

Sarita Lorena stelt zich open voor de liefde na verlies van vriend Siki Martina

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena stelt zich open voor de liefde na verlies van vriend Siki Martina

Ruim twee jaar geleden verloor Sarita Lorena haar vriend Siki Martina op tragische wijze nadat hij in Rotterdam werd doodgeschoten. Voor de zangeres zal de dood van Siki Martina altijd pijn doen. Na twee jaar lukt het haar weer om zich open te stellen voor de liefde, zo meldde ze via Instagram Stories.

Sarita Lorena staat weer op voor liefde

Sarita Lorena nodigde haar fans uit om haar een vraag te stellen op Instagram Stories. Een van hen vroeg de zangeres of ze Siki Martina nog steeds mist. Sarita Lorena gaf als antwoord dat ze, ondanks dat haar leven doorgaat en zich openstelt voor de liefde, ze Siki Martina niet zal vergeten. “Ik zal hem altijd in mijn hart dragen en de tijd die ik met hem had koesteren. Het verlies doet nog steeds pijn, maar ik heb het een plek kunnen geven.”

foto: Instagram: Sarita Lorena

Sarita Lorena staat open voor liefde na verlies Siki Martina

Sarita Lorena vertelt over band met familie Siki Martina

Na het antwoord dat Sarita Lorena gaf, vroeg een andere persoon zich af of dat antwoord geen pijn zou doen voor de familie van Siki Martina. De zangeres reageerde daar luid en duidelijk op: “In de realiteit zien dingen er heel anders uit dan mensen van buitenaf denken. De band met zijn familie en met name zijn moeder is niet veranderd. Ik heb nooit het gevoel gehad dat zij mij geen geluk gunnen of dat ik iemand pijn doe als ik mijn leven leef.” Ter ere van haar overleden vriend bracht Sarita Lorena in april het nummer Geen Afscheid uit.

foto: Instagram: Sarita Lorena

Sarita Lorena reageert op vraag over familie Siki Martina

Veroordeling daders

In juli 2022 werd Siki Martina in Rotterdam doodgeschoten op 31-jarige leeftijd. De rechtbank veroordeelde Ruchelo C. tot een celstraf van 12 jaar voor het doodschieten van Siki Martina. Christopher L. kreeg een celstraf van zes jaar opgelegd voor poging tot doodslag en wapenbezit.

Ster advertentie
Ster advertentie