Sport

Rico Verhoeven is op zoek naar nieuwe uitdagingen buiten Glory

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven is op zoek naar nieuwe uitdagingen buiten Glory

Rico Verhoeven is de onbetwiste kampioen van het kickboksen en staat bekend om zijn dominantie in de Glory-ring. Maar nu lijkt het erop dat de kickbokser zijn horizon wil verbreden en dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging buiten de vertrouwde kickboksring van Glory.

Ambities buiten Glory in Saoedi-Arabië

Na jaren van dominantie in het zwaargewicht kickboksen, hint Rico Verhoeven op nieuwe avonturen. Onlangs deelde de kampioen via X dat hij het publiek in Saoedi-Arabië graag wil laten zien wat hij in huis heeft. Zo richtte Rico Verhoeven zijn boodschap direct tot Turki Alalshikh, een invloedrijke figuur in het Saoedische sport- en entertainmentlandschap, en schreef: "Tijd om een nieuwe kampioen/ nieuwe sport toe te voegen aan het rooster."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Turki Alalshikh en Riyadh Season

Turki Alalshikh speelt een cruciale rol in Riyadh Season. Dit is een jaarlijks cultureel en sportief evenement in Saoedi-Arabië dat tot doel heeft meer toeristen naar het koninkrijk te trekken. Vechtsporten zoals boksen, UFC, en PFL staan centraal tijdens dit evenement. Het enige wat nog ontbreekt is kickboksen en daar wil Rico Verhoeven graag verandering in brengen. Een kickboksevenement tijdens Riyadh Season zou de sport naar een geheel nieuw niveau van populariteit kunnen tillen. Alalshikh heeft echter nog niet gereageerd op de kickbokser. De Tweet van Rico Verhoeven zou er daarnaast ook op kunnen wijzen dat hij openstaat om de boksring in te stappen. Zo liet de wereldkampioen eerder al weten dat hij met Anthony Joshua de ring in wilde gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie