Sport

Arne Slot dient vertrekwens in bij Feyenoord

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Arne Slot dient vertrekwens in bij Feyenoord

Succescoach Arne Slot heeft bij het bestuur van Feyenoord aangegeven te willen vertrekken. Dat meldt RTV Rijnmond. De trainer zou zijn zinnen hebben gezet op een stap naar het Engelse Tottenham Hotspur.

Vertrekwens

Terwijl de clubleiding van Feyenoord het beste trainerscontract uit de historie van de club aan het voorbereiden zijn, heeft het management van Slot aangegeven afscheid te willen nemen. Slot heeft geen gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan om deze zomer te verkassen. De vertrekclausule die wél in zijn verbintenis staat gaat op 1 juli 2024 in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tottenham Hotspur

De geïnteresseerde club, Tottenham Hotspur, zou al hebben geïnformeerd bij Feyenoord. De Engelsen zullen een afkoopsom moeten betalen om Slot van Feyenoord over te nemen. Op dit moment zou er sprake zijn van een verschil van vijf miljoen euro tussen vraag en aanbod.

Successen

Na een moeizame periode van Feyenoord wist Slot het tij te keren bij de Rotterdammers. Vorig seizoen werd al de finale van de Conference League gehaald en dit seizoen werd Feyenoord zelfs landskampioen, waar voorafgaand aan het seizoen weinig mensen dat voor mogelijk hielden.

Ster advertentie
Ster advertentie