Sport

Braziliaanse voetballer Hulk kondigt nieuw kind aan met nichtje van zijn ex-vrouw

foto: Instagram: @hulkparaibafoto: Instagram: @hulkparaiba
  1. Newschevron right
  2. Braziliaanse voetballer Hulk kondigt nieuw kind aan met nichtje van zijn ex-vrouw

De Braziliaanse voetballer Hulk heeft een nieuw kind met het nichtje van zijn ex-vrouw aangekondigd. De oud-speler van FC Porto en Camila Angelo verwelkomden in 2022 al hun eerste kind samen. Daarnaast heeft Hulk ook drie kinderen met haar tante, Iran Angelo, waarmee hij elf jaar lang een relatie had.

Hulk maakt nieuws zelf bekend

Hulk, wiens echte naam Givanildo Vieira de Sousa is, bevestigde zelf via social media dat hij en Camila hun tweede kind verwachten. "Ik wil jullie bedanken voor de talloze berichten die ik heb ontvangen over de zwangerschap van mijn vrouw. Het is nog een zegen die ik van God ontvang." De voetballer onthult dat hij en zijn vrouw de zwangerschap bewust enige tijd geheim hebben gehouden. "Mijn kinderen wisten het tot nu toe niet. Ik had met mijn vrouw afgesproken dat we het pas zouden vertellen als ze bij me zouden zijn om samen onze vakantie door te brengen. We hebben het nieuws op de 16e met ze gedeeld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kind met nichtje van ex-vrouw

Hulk en Camila stapten in september 2020 in het huwelijksbootje. Nog geen twee jaar later werd hun dochter Zaya geboren. Hun relatie kwam eind 2019 aan het licht, slechts vijf maanden nadat hij was gescheiden van Camila's tante Iran. Een woordvoerder van Hulk zei destijds in een verklaring dat de voetballer "niets te verbergen had" en "zich van geen kwaad bewust was". "Hulk heeft de ouders en de broer van Camila gebeld en hen de waarheid vertelt", aldus de woordvoerder.

foto: Instagram: @hulkparaiba

Hulk, Camila en hun eerste dochter Zaya (2022)

Hulk Paraiba

De 37-jarige voetballer komt momenteel uit voor Atlético Mineiro, maar is vooral bekend van zijn tijd in Europa bij teams als FC Porto en Zenit St. Petersburg. Hulk stond bij het voetbalpubliek bekend om zijn fysieke kracht en harde schot. Zo was de Braziliaan ook bij veel FIFA-fans geliefd vanwege zijn uitzonderlijke skills in de game.

foto: AFP

Hulk in zijn tijd bij FC Porto (2011)

Ster advertentie
Ster advertentie