Sport

Vader Lamine Yamal reageert op steekincident: "Bedankt voor alle steun"

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Vader Lamine Yamal reageert op steekincident: "Bedankt voor alle steun"

De vader van Lamine Yamal heeft laten weten dat het beter met hem gaat, nadat hij het slachtoffer was van een steekincident. Het incident vond plaats op een parkeerplaats in het Catalaanse Mataró, waarna de 35-jarige Mounir Nasraoui met ernstige verwondingen werd opgenomen in het ziekenhuis.

Mounir Nasraoui reageert op steekincident

Mounir Nasraoui heeft via zijn Instagram Story gereageerd op alle steunbetuigingen. "Bedankt, iedereen voor de steun. Het gaat beter met mij. Een dikke knuffel voor iedereen", schreef hij in de post.

Volgens de Spaanse kranten Marca en La Vanguardia ontstond er gisteravond op een parkeerplaats in Mataró een ruzie. Daarbij werd Mounir Nasraoui meerdere malen gestoken met een mes, waar hij ernstige verwondingen aan zou hebben overgehouden. De vader van Lamine Yamal zou twee keer in zijn buik zijn gestoken en één keer in zijn borst. Kort na het steekincident werd de vader van de 17-jarige Spaanse sterspeler overgebracht naar het Can Ruti-ziekenhuis in Badalona.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trots op 17-jarige sterspeler

Mounir Nasraoui was deze zomer aanwezig op het EK in Duitsland, waar hij zijn 17-jarige zoon zag schitteren in het tenue van het Spaanse elftal. Zo speelde Lamine Yamal met name in de finale een belangrijke rol in de overwinning van Spanje. Na het EK liet Mounir Nasraoui weten dat hij ontzettend trots is op de talentvolle FC Barcelona-aanvaller. "Bedankt dat je mij de gelukkigste vader ter wereld maakt", zei de trotse vader in juli in een Instagrampost.

Ster advertentie
Ster advertentie