Sport

Mike Tyson en Jake Paul geven elkaar een duw in aanloop naar veelbesproken gevecht

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson en Jake Paul geven elkaar een duw in aanloop naar veelbesproken gevecht

Mike Tyson en Jake Paul zitten diep in de voorbereiding voor hun aankomende wedstrijd dat plaats zal vinden op 15 november. Bij de voorbereiding hoort ook de promotie om de mensen warm te maken voor het gevecht. De voormalig zwaargewichtkampioen en de YouTuber stonden tijdens een persconferentie in New York oog in oog met elkaar en dat leverde leuke beelden op. Mike Tyson en Jake Paul gaven elkaar namelijk een duw tijdens een staredown: “Een stenen muur kun je niet verplaatsen.”

Jake Paul over gevecht tegen Mike Tyson

De aanwezigen hadden tijdens de persconferentie een duidelijke voorkeur. Jake Paul werd vanaf het begin al uitgejouwd terwijl Mike Tyson kon rekenen op veel liefde. Dat zorgde voor veel frustratie bij de YouTuber. Zo noemde hij New York een “irritante democratische stad”, doelend op de politieke voorkeur van de miljoenenstad voor de Democratische Partij. Naar eigen zeggen krijgt hij, wat hij ook doet, nooit de waardering voor zijn prestaties. “Als ik nu over water loop, zullen ze zeggen dat ik dat doe, omdat ik niet kan zwemmen.”

Ook Mike Tyson kreeg de wind van voren van de YouTuber. Eerder zei Tyson dat de vriend van Jutta Leerdam, zijn begrafenis alvast kan inplannen. Paul weerlegde dit. Hij is ervan overtuigd dat hij het licht uit de ogen van Mike Tyson zal slaan. “Mike Tyson was twintig jaar geleden wel goed. Nu niet meer”, aldus de 27-jarige bokser en YouTuber.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mike Tyson en Jake Paul geven elkaar duw voor gevecht

Bij een persconferentie hoort natuurlijk ook een staredown na afloop. De twee vechters stonden daarbij oog in oog met elkaar en fysiek contact werd daarbij niet gemeden. Mike Tyson deelde zichtbaar grappend twee duwtjes uit aan Jake Paul. Daarna besloot laatstgenoemde om zijn gram te halen door Tyson terug te duwen. Op 15 november zullen de twee de strijd met elkaar aangaan in de ring.

Ster advertentie
Ster advertentie