Sport

PSV haalt Noa Lang terug naar Eredivisie

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. PSV haalt Noa Lang terug naar Eredivisie

PSV heeft met Club Brugge een akkoord bereikt over de transfer van Noa Lang. De club uit Eindhoven betaalt een recordbedrag voor Lang, die in het verleden actief was voor Ajax.

Recordbedrag

PSV betaalt Club Brugge een bedrag tussen de 11 en 12 miljoen euro voor de 24-jarige Lang. Daarmee wordt hij direct de duurste speler uit de clubhistorie van de Eindhovenaren. De buitenspeler tekent naar alle waarschijnlijkheid een contract van vier jaar bij PSV, die de komst van Lang nog niet wereldkundig hebben gemaakt. Vanochtend werd hij echter al gespot in Eindhoven voor een medische keuring.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terugkeer naar Nederland

Lang speelde de afgelopen drie seizoenen in België bij Club Brugge. Daar werd hij twee keer kampioen en 2021 werd hij ook uitgeroepen tot grootste talent van de Belgische competitie. Voordat hij naar België trok, was Lang actief voor Ajax, waar hij 12 wedstrijden in de hoofdmacht speelde. Eerder speelde hij ook nog in de jeugdopleiding van Feyenoord. In de voetbaltalkshow Kick 't Met liet Lang al weten open te staan voor een terugkeer naar Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie