Sport

Transfer Nico Williams FC Barcelona lijkt van de baan

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Transfer Nico Williams FC Barcelona lijkt van de baan

De transfer van Nico Williams naar FC Barcelona lijkt voorlopig van de baan. De club zou namelijk eerst een aantal leden moeten verkopen om zo een aantal miljoenen vrij te maken voor de transfer van de middenvelder. En voor nu lijkt dat er niet in te zitten voor FC Barcelona.

Succes EK zorgt voor drukte bij FC Barcelona

Na het succes van het Spaanse elftal op het EK is FC Barcelona de afgelopen weken druk geweest om diverse spelers binnen te halen. Tot nu toe is dat alleen gelukt bij Dani Olmo. FC Barcelona hoopt er echter nog steeds op dat ook Nico Williams deze overstap maakt, maar dat zit er voor nu niet in. Zo zou de club eerst een aantal spelers moeten verkopen, om vervolgens een bedrag tussen de 55 en 60 miljoen neer te leggen voor Williams. Daarnaast onthulde de 22-jarige vandaag ook dat hij een shirt van Athletic Club kreeg, die hij opnieuw bedrukte met het rugnummer 10, waardoor het lijkt alsof de transfer van de middenvelder naar Barcelona van de baan is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nico Williams onthult shirt van Athletic Club

De transfer naar FC Barcelona leek lange tijd voor de hand te liggen, vanwege het feit dat Nico Williams en Lamine Yamal het goed met elkaar kunnen vinden, zowel op als buiten het veld. Ondanks dat heeft Williams zelf ook laten doorschemeren dat een transfer naar FC Barcelona er voorlopig niet in zit. Hij onthulde namelijk een shirt van Athletic Club, bedrukt met het rugnummer 10. Het lijkt er dus op dat de middenvelder zijn toekomst voorlopig bij Athletic Club ziet, ondanks de geruchten rondom een mogelijke transfer. De getalenteerde speler heeft tot 2027 een contract bij de Catalaanse club.

Ster advertentie
Ster advertentie