Sport

Vader Lamine Yamal neergestoken na ruzie op parkeerplaats

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Vader Lamine Yamal neergestoken na ruzie op parkeerplaats

De vader van Lamine Yamal is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Het incident vond plaats op een parkeerplaats in het Catalaanse Mataró, zo melden Spaanse media. De 35-jarige Mounir Nasraoui is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Nasraoui meerdere malen gestoken

Volgens de Spaanse kranten Marca en La Vanguardia ontstond er gisteravond op een parkeerplaats in Mataró een ruzie. Daarbij werd Mounir Nasraoui meerdere malen gestoken met een mes, waar hij ernstige verwondingen aan zou hebben overgehouden. Kort na het steekincident werd de vader van de 17-jarige Spaanse sterspeler overgebracht naar het Can Ruti-ziekenhuis in Badalona. Volgens Marca verkeert hij buiten levensgevaar.

foto: AFP

Mounir Nasraoui

Nog weinig bekend over steekpartij

Er is vooralsnog weinig bekend over de steekpartij. Wel is bekend dat de Catalaanse politie woensdagavond na 23.00 drie personen heeft aangehouden op verdenking van poging tot moord.

Trots op 17-jarige sterspeler

Mounir Nasraoui was deze zomer aanwezig op het EK in Duitsland, waar hij zijn 17-jarige zoon zag schitteren in het tenue van het Spaanse elftal. Zo speelde Lamine Yamal met name in de finale een belangrijke rol in de overwinning van Spanje. Na het EK liet Mounir Nasraoui weten dat hij ontzettend trots is op de talentvolle FC Barcelona-aanvaller. "Bedankt dat je mij de gelukkigste vader ter wereld maakt", zei de trotse vader in juli in een Instagrampost.

Ster advertentie
Ster advertentie