Sport

Kylian Mbappé eist 55 miljoen euro van oude club Paris Saint-Germain

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylian Mbappé eist 55 miljoen euro van oude club Paris Saint-Germain

Kylian Mbappé is verwikkeld in een flinke ruzie met zijn oude club, Paris Saint-Germain (PSG). De Franse topspeler, die deze zomer de overstap maakte naar Real Madrid, eist volgens de krant Le Monde maar liefst 55 miljoen euro aan achterstallig salaris en niet-betaalde bonussen van PSG.

Kylian Mbappé eist PSG

Kylian Mbappé heeft juridische stappen ondernomen om aan zijn geld te komen en is naar de Ligue 1-organisatie gestapt. Het zou gaan om salarissen die samen optellen tot een bedrag van 55 miljoen euro die tussen april en juni niet zijn betaald, plus twee bonussen die hij nog tegoed heeft. De overstap van Kylian Mbappé naar Real Madrid was al jaren het onderwerp van speculatie. Uiteindelijk vertrok de 25-jarige aanvaller transfervrij, omdat zijn contract bij PSG was verlopen. Dit betekende dat de Parijse club geen cent kreeg voor hun sterspeler.

foto: AFP

Kylian Mbappé in Spaanse competitiewedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Madrid CF

PSG reageert nog niet op miljoenenclaim van Kylian Mbappé

Tot nu toe heeft Paris Saint-Germain nog niet gereageerd op de miljoenenclaim van Kylian Mbappé. Ondertussen begon PSG het nieuwe Ligue 1-seizoen sterk met een 1-4 overwinning op Le Havre, onder leiding van hun nieuwe coach Luis Enrique.

Kylian Mbappé maakte ook meteen indruk bij zijn nieuwe club door te scoren tijdens zijn debuut voor Real Madrid in de Europese Super Cup, waarin ze met 2-0 wonnen van Atalanta. Zijn eerste wedstrijd in La Liga verliep iets minder soepel. Real Madrid speelde 1-1 gelijk tegen RCD Mallorca en Kylian Mbappé bleef zonder doelpunt.

Ster advertentie
Ster advertentie