Sport

Big Mike onthult nieuwe talent van 'Boxing Influencers': "Wie weet staat hij straks aan de top"

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Big Mike onthult nieuwe talent van 'Boxing Influencers': "Wie weet staat hij straks aan de top"

Michael Passenier, oftewel Big Mike kondigt de naam van de nieuwe influencer aan die hij heeft klaargestoomd voor het nieuwe event Boxing Influencers. Het langverwachte evenement vindt plaats op 22 december en de verwachtingen zijn hooggespannen. Hoewel er nog geen officiële matchups bekend zijn gemaakt, is de belofte van een avond vol boeiende bokswedstrijden genoeg om de aandacht van vele fans te trekken.

Big Mike gaat een nieuwe uitdaging aan bij 'Boxing Influencers'

In de trailer van Videoland laat Big Mike weten dat hij genoeg vechters heeft getraind. "Joerie Mes, Badr Hari, Melvin Manhoef en Alistar Overeem. Het is nu tijd om toe te treden tot de 'Boxing Influencers'." Na al deze competities gaat Big Mike nu een uitdaging aan en dat wordt volgens hem een stap hoger en spannender. "We gaan een stap hoger, verder en gemener." De invloedrijke kickbokstrainer zegt dan ook het volgende over zijn nieuwste vechter: "Hij is jong, hij is gretig, hongerig, leergierig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Wie weet staat hij over een paar jaar aan de top"

Joerie Mes komt ook aan het woord en heeft volop getraind met de nieuwe influencer. "De vechter die we klaarstomen heeft zich heel goed ontwikkeld de laatste tijd. Hij heeft een goede stoot ontwikkeld, een sterke en strakke jab", zegt Mes. Tariq 'Cookie' Osaro is ook lovend over de nieuwse kandidaat: "Hij is niet bang om het gevecht aan te gaan. Hij heeft de potentie en durft te vechten. Wie weet staat hij over een paar jaar aan de top." Aan het einde van de trailer wordt uiteindelijk onthuld wie het main event is van Boxing Influencers.

Ster advertentie
Ster advertentie