Up 2 Date

Beheerders erotische club België gearresteerd na vondst dode Nederlander: "In plastic op achterbank"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Beheerders erotische club België gearresteerd na vondst dode Nederlander: "In plastic op achterbank"

Twee beheerders van een parenclub in Maaseik, België, zijn gearresteerd in verband met de dood van een Nederlandse man. De opmerkelijke zaak zorgt voor een hoop vragen in beiden landen.

Lichaam gevonden in Noord-Brabant.

Het slachtoffer betreft een 57-jarige Nederlandse man die al geruime tijd in Maaseik woonde. Belgische media melden dat hij regelmatig de parenclub bezocht en op vrijdag nog foto's van de club op zijn sociale media deelde. Het lichaam van de man werd afgelopen zaterdag aangetroffen in een plastic zak op de achterbank van een auto in Maarheeze, Noord-Brabant.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Parenclub België

Er zijn twee verdachten aangehouden en volgens het Openbaar Ministerie van Belgisch Limburg gaat het om een 51-jarige man en een 33-jarige vrouw. Hun exacte betrokkenheid bij de zaak is nog onduidelijk. De verdachten verschijnen vrijdag voor de rechter in Tongeren. Het onderzoek loopt nog, en er zijn de afgelopen dagen meerdere huiszoekingen verricht. Het Openbaar Ministerie verklaart dat de arrestaties mede mogelijk werden gemaakt door de nauwe samenwerking met de Nederlandse autoriteiten.

Ster advertentie
Ster advertentie