Up 2 Date

Bizar: voorwaardelijke celstraf voor man (57) die 13-jarig jongetje verkrachtte

foto: ANP XTRAfoto: ANP XTRA
  1. Newschevron right
  2. Bizar: voorwaardelijke celstraf voor man (57) die 13-jarig jongetje verkrachtte

Een 57-jarige man uit België is onlangs veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf. Het vonnis werd door de rechter aan hem opgelegd omdat hij een 13-jarige jongen heeft verkracht. De man bood het jongetje een vape aan als ruilmiddel voor de verkrachting.

Verkrachting minderjarig jongetje

De verkrachting vond plaats in het Belgische Olen: een dorp dichtbij Antwerpen. In de zomer van 2023 heeft de man, die afgekort wordt als R.W., het jongetje aangesproken bij het plaatselijke treinstation. De 57-jarige vertelde de jongen dat hij een vape zou krijgen als hij aan zijn geslachtsdeel mocht zitten. Het jongetje stemde in uit angst waarop de man hem meenam naar de bosjes achter het station. Daar heeft de man het jongetje aangerand. Na de verkrachting in de bosjes, nam de man het jongetje vervolgens mee naar zijn huis. Daar heeft de man orale seks gehad met de 13-jarige.

Voorwaardelijke celstraf

Na de verkrachting werd de man opgepakt door de Belgische politie en moest hij zich verantwoorden in de rechtbank. De rechter kwam tot een volledig voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar. Hij hoeft dus niet naar de gevangenis voor zijn daden, mits hij niet opnieuw de fout ingaat. De man moet zich van de rechter daarnaast laten behandelen. Ook moet de veroordeelde pedofiel een schadevergoeding betalen van 1500 euro.

Ster advertentie
Ster advertentie