Up 2 Date

Vrouw opgepakt voor moord: liet peuter tien dagen alleen om op vakantie te gaan

foto: ter illustratie: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Vrouw opgepakt voor moord: liet peuter tien dagen alleen om op vakantie te gaan

Een moeder uit Ohio is opgepakt voor moord, nadat ze haar dochtertje van 16 maanden oud alleen achterliet om op vakantie te gaan. Haar dochtertje is dood gevonden in het appartement van de moeder, meldt NBC News reports.

Uitgedroogd

De moeder heeft tegen de politie vertelt dat ze haar dochtertje, Jailyn helemaal alleen achter heeft gelaten zonder toezicht. Ze is vervolgens tien dagen op vakantie gegaan naar Michigan en Puerto Rico. Toen de vrouw eenmaal weer thuis was, trof ze haar dochtertje uitgedroogd aan. De hulpdiensten arriveerden en stelden al snel vast dat Jailyn het niet had overleefd. Haar box lag vol met urine en uitwerpselen.

Buurvrouw

Dit was niet de eerste keer dat de moeder haar dochtertje aan haar lot overliet. Een buurvrouw vertelt aan WKYC Cleveland (NBC partner) dat de moeder vroeg om op haar baby te passen voor een weekendje. Maar ze liet Jailyn daar veel langer achter dan afgesproken. "Dagen veranderden in weken. Ze nam de telefoon niet op als we belden en verzon steeds een excuus om Jailyn niet op te hoeven halen." De buurvrouw beweert anderhalve maand op Jailyn te hebben gepast en heeft later ook nog verschillende keren voor haar gezorgd. Wanhopig belde ze de moeder op en zei: "Ik heb geld nodig en melk. Ik heb het geld niet om jouw baby te verzorgen. Wat moet ik nou doen?" De moeder wordt nu vastgehouden tegen een borgsom van een miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie