Up 2 Date

Prachtig: ex-dakloze Hadjer die portemonnee teruggaf runt nu eigen bedrijf

foto: Instagram: thech8sensoul
  1. Newschevron right
  2. Prachtig: ex-dakloze Hadjer die portemonnee teruggaf runt nu eigen bedrijf

De 33-jarige Hadjer Al-Ali ging enkele maanden geleden viraal nadat hij als dakloze man een portemonnee aan de politie afleverde met daarin tweeduizend euro. Na zijn heldendaad werd Hadjer overvloed met complimenten en veel mensen wilden hem dan ook op verschillende vlakken helpen. Inmiddels heeft Hadjer een woning en runt hij zijn eigen wasmiddelbedrijf.

Hadjer maakt indruk met teruggeven portemonnee

Het indrukwekkende verhaal van Hadjer is de belichaming van: wie goed doet, goed ontmoet. Zijn eerlijkheid heeft hem in ruim twee maanden tijd erg ver gebracht. Waar hij voorheen aan zijn geld kwam door het verzamelen van statiegeldflessen en blikjes, heeft de 33-jarige man uit Apeldoorn nu een eigen wasmiddelbedrijf. Daarnaast heeft hij nu een eigen woning en hoeft hij gelukkig niet meer op straat te slapen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hadjer runt eigen bedrijf

In een filmpje dat Hadjer postte op zijn Instagramkanaal zien we dat Hadjer bijna anderhalf jaar lang als dakloze door het leven ging. Met het verzamelen van statiegeldblikjes verdiende hij zo’n twintig á zestig euro per dag. In deze periode reisde hij met de Flixbus naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Brussel, Londen en Parijs. Na zijn goede daad zijn er veel mooie dingen gebeurd in het leven van Hadjer. Hij heeft nu zijn eigen bedrijf The Chosen Soul waarbij hij met groene energie wasmiddel produceert. Ook in het hele productieproces maakt Hadjer de juiste keuzes ten opzichte van zijn medemens.

Ster advertentie
Ster advertentie