Video

Cristian D over zijn wildste ervaringen op Mallorca, rare DM's en hoe hij vrouwen versiert in 'Nachtwacht'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Cristian D over zijn wildste ervaringen op Mallorca, rare DM's en hoe hij vrouwen versiert in 'Nachtwacht'

Nachtwacht is terug! De zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding: jonge Nederlanders trekken massaal naar hun favoriete zon-zee-zuip-vakanties. Dit jaar reisde onze eigen Nixon af naar het altijd bruisende Mallorca en kreeg hij ook nog eens gezelschap van niemand minder dan Cristian D.

'Ik wil je Cristian D'

We kennen Cristian D als een ingetogen jongen met een voorliefde voor het vrouwelijk schoon en ook in Nachtwacht liet hij zich van deze kant zien. Voor hem is een zomertour in Mallorca niks nieuws: dit is namelijk al het derde jaar dat hij op zomertour is. "Ik doe dit al sinds ik op school zit", zei hij. Genoeg verhalen om naar te vragen dus, maar hij reageerde zo ingetogen als we van hem gewend zijn: "Dat ga ik niet delen op camera," antwoordde hij lachend.

Toen hem werd gevraagd naar de wildste DM die hij ooit heeft gekregen, had hij echter direct een antwoord klaar: "Iemand stuurde ooit: 'Ik wil je Cristian D.'"

Seks op het strand en no-go's

De vakantiegangers op Mallorca hadden minder moeite met het delen van hun wildheid. Zo vertelde een dame dat haar ultieme fantasie was om "met een hele lekkere jongen" op het strand te eindigen. Maar alleen 's nachts, want overdag zou het toch net iets te spannend zijn. Haar vriendin stemde daar helemaal mee in, en voegde eraan toe: "Mijn fantasie is seks op het strand, maar dat zou ik wel alleen ’s nachts doen." Ook vertelde een hilarisch verhaal over iemand die ze had ontmaagd. "HIj begon te zingen: 'Helicopter, helicopter'"!

Natuurlijk ging het niet alleen over wat mensen willen in bed, maar ook over wat absoluut niet kan. De meningen waren duidelijk verdeeld. Voor een van de ondervraagden was het overduidelijk: "Poep is een absolute no-go." Anderen vonden praten tijdens de daad ook maar niks.

'Wees altijd eerlijk tegen vrouwen'

Cristian D dropte ook nog wat gratis game voor de kijkers. Toen hem gevraagd werd naar zijn moves bij de dames, hield hij het simpel: "Ik zeg gewoon van, oh ik vind je te knap uitzien. Geef me je nummer. Zie je volgende week zaterdag." Zijn tip voor de boys? "Wees altijd eerlijk tegen vrouwen. Dat vinden ze het beste, het leukste en het aantrekkelijkste."

Kortom, de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Nachtwacht is weer een fieldresearch waar je U tegen zegt. Benieuwd naar de volledige aflevering? Je kunt hem nu bekijken op ons YouTube-kanaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie