Video

Vakantiegangers op Mallorca delen pikante ervaringen: "Seks in directiekamer van school"

foto: YouTube: FunX
  1. Newschevron right
  2. Vakantiegangers op Mallorca delen pikante ervaringen: "Seks in directiekamer van school"

Momenteel is het hartje zomer en de meeste mensen zoeken dan ook hun favoriete vakantiebestemming op. Onze Nixon zocht het zonnige Mallorca op om de Nederlanders daar wat hete vragen te stellen voor het nieuwe seizoen van Nachtwacht. De ondervraagden waren daarbij niet bang om de naakte waarheid op tafel te leggen.

Nachtwacht opent de meest wilde fantasieën

Nixon reisde nieuwsgierig af naar het Spaanse eiland Mallorca omdat hij graag de meest pikante verhalen wilde horen. Zo was hij ook erg benieuwd naar de wildste fantasieën op het eiland. Twee dames in de club reageerden opvallend open op de vraag. Zo vertelde de een: "Mijn fantasie is dat ik met een hele lekkere jongen ga." Haar vriendin deed daar graag nog een schepje bovenop: "Mijn fantasie is seks op het strand, maar dat zou ik wel alleen ’s nachts doen."

Een jongen die buiten door Nixon werd gevraagd naar zijn wildste fantasie had een wel heel opmerkelijk antwoord. Hij gaf aan graag een avond door te willen brengen met acht vrouwen tegelijk. De meesten zijn waarschijnlijk van mening dat dat een wel erg onrealistisch streven is. Op Nixons vraag of dat die avond zou gaat lukken antwoordde de jongen: "Nee. Ik heb een vriendin."

De perfecte avond met Nachtwacht

Nixon wilde graag weten hoe de perfecte avond van zowel de dames als de heren eruitziet. Deze vraag stelde hij onder andere aan een jongen, maar die versprak zich op ongemakkelijke wijze. Hij antwoordde namelijk: "Ik heb een vriendin helaas." Nadat Nixon in de lach schoot om zijn verspreking, gaf de jongen aan dat hij al te veel had gezegd. Later probeerde de jongen het nog recht te zetten door te stellen dat hij zich "erg rustig probeert te houden".

No go tijdens de seks

Er werd op Mallorca natuurlijk ook gesproken over de bezigheden onder de lakens. Nixon vroeg de mensen wat ze wel en niet fijn vinden in bed. Een dame gaf aan dat ze het smerig vindt als een man in haar mond spuugt. Voor haar vriendin is dat echter niet zo’n groot probleem. Zo vertelde ze: "Als ik geil ben, dan denk ik van fuck it."

Voor twee andere dames is de grootste no-go een saaie bedpartner. Zo zei een van hen dat ze het liefst alle hoeken van de kamer ziet. Haar vriendin voegde daaraan toe dat niks te gek is in bed.

Ook de mannen hadden over het algemeen niet zoveel moeite met bepaalde seksuele handelingen. Qua echte no go’s kwamen vooral het gebrek aan hygiëne naar voren. Zo zei iemand dat hij er niet van gediend was als een vrouw scheetjes laat tijdens de seks. Een ander kon vooral een slechte adem niet waarderen. “Meteen weg.” Weer iemand anders noemde "poep" als zijn absolute no-go. Wat hij daar precies mee bedoelde, liet hij maar in het midden.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Nachtwacht is vanaf nu te zien op ons YouTubekanaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie