Video

Joey (25) heeft acht halfbroers en -zussen die onderling geen familie zijn: "Ik ben de verbindende factor tussen hen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Joey (25) heeft acht halfbroers en -zussen die onderling geen familie zijn: "Ik ben de verbindende factor tussen hen"

In de nieuwste aflevering van It's Complicated behandelen Mahi en Jayh opnieuw een aantal prangende vragen van de kijkers. Dit keer is Joey Burnet te gast en vertelt hij over de verschillende banden tussen hem en zijn half- en stiefbroertjes en zusjes.

Joey's unieke familiedynamiek

Joey heeft geen broertjes en zusje die volledig verwant aan hem zijn. Zo vertelt hij "Ik heb vijf halfbroertjes en -zusjes en drie stiefzusjes en -broertjes." Hij vertelt dat het een hele aparte en ingewikkelde situatie is. "Mijn ouders hebben mij gekregen en daarna apart van elkaar ook beide kinderen gekregen binnen een korte tijd." Joey legt uit dat de banden tussen zijn broertjes en zusjes om deze reden ook ingewikkeld is. "Mijn broertjes en zusjes kennen elkaar allemaal, maar ze zijn niet per se verbonden. Ze zijn allemaal familie van mij, maar zij zijn eigenlijk geen familie van elkaar."

Om deze bijzondere familiedynamiek vast te leggen en er meer over uit te leggen, heeft Joey ook een expositie gemaakt. Check het volledige interview van It's Complicated via ons YouTube-kanaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie