It's Complicated

#98 - "Mo siblings, mo problems?" Joey is de OUDSTE van 8 BROERS & ZUSSEN | It's Complicated

  1. Podcastschevron right
  2. It's Complicatedchevron right
  3. #98 - "Mo siblings, mo problems?" Joey is de OUDSTE van 8 BROERS & ZUSSEN | It's Complicated

zo 13 oktober 2024

Joey Burnet van Top Notch is de oudste van acht broers en zussen, maar hij is het enige kind van zijn ouders. Zijn vader en moeder hebben allebei andere families gestart, waardoor zijn familie zo groot is geworden. Dit zijn allemaal half- en stiefbroers en -zussen, maar hoe voelt dat eigenlijk? Voelt iemand “minder” broer of zus omdat ze “half” of “stief” zijn? Mahi kan het als enig kind alleen maar relateren aan nichtjes en neefjes, maar Jayh en Joey zijn unaniem over dat deze broer- en zesrelaties écht niet hoeven te verschillen.

Van deze bijzondere familiesamenstelling heeft Joey een expo gemaakt: Siblings. Doet hierover reflecteren hem heel erg nadenken over wat hij zelf wilt voor het gezin dat hij zelf wilt stichten? Mahi en Jayh in ieder geval wel! 

De Complicated Question is ingestuurd door iemand die beschadigd is door een eerdere toxic relatie met een narcist. Na het beëindigen van die relatie is hij heel snel verder gegaan met een andere vrouw, en doet hij opeens alles waar zij ooit op hoopte tijdens hun tijd samen. Ze ziet hem nog steeds heel vaak in haar dagelijks leven en heeft schulden bij haar, maar ondanks dat alles probeert ze heel hard om hem te blokkeren uit haar leven. Wat moet ze doen? 

Heb jij ook een Complicated Question? Stuur het in naar itscomplicated@funx.nl 💜