FunX Amsterdam

Snoop Dogg opent eigen coffeeshop in Amsterdam met deze iconische naam

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg opent eigen coffeeshop in Amsterdam met deze iconische naam

Het is algemeen bekend dat Snoop Dogg niet vies is van een goeie joint. Hij rookt het zelfs in het bijzijn van zijn kleinkinderen. Het komt voor velen dan ook niet als een verrassing dat de Top Dogg een eigen coffeeshop gaat openen in hartje Amsterdam. Deze nieuwe vestiging bouwt voort op het succes van zijn eerste winkel in Los Angeles die eerder deze maand zijn deuren opende.

Snoop Doggs S.W.E.D. in Amsterdam

De coffeeshop is gelegen op Marnixstraat 333 in onze hoofdstad waar het roken van wiet al legaal is sinds de jaren '70. Naast deze iconische locatie heeft de winkel ook een geniale naam, namelijk: S.W.E.D. Oftewel: Smoke weed everyday, wat een line is van de hit The Next Episode van Snoop Dogg, Dr. Dre, Kurupt, en Nate Dogg die in het jaar 2000 uitkwam.

De coffeeshop biedt volgens Snoop "een assortiment van hoogwaardige producten, exclusieve cannabissoorten, edibles (eetbare cannabisproducten) en eersteklas cannabisaccessoires" die allemaal persoonlijk geselecteerd door de Top Dogg zelf. "Amsterdam heeft cannabis altijd omarmd, net zoals ik. Het is alleen maar terecht dat ik S.W.E.D. wereldwijd naar deze iconische stad breng die het plezier van geweldige cannabis en een goede tijd begrijpt", zegt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coffeeshop van Snoop Dogg

De coffeeshop van de legendarische rapper bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond heeft een modern design, met een goed gevulde winkelruimte en comfortabele zitplaatsen. In de shop vind je opvallende graffiti, kunst en natuurlijk symbolische afbeeldingen en teksten die te linken zijn aan Snoop Dogg. Denk bijvoorbeeld aan zijn klassieke line: "It ain't no fun if the homies can't have non" die in neonlicht aan de muren hangt. Daarnaast kun je ook niet om het enorme, goudkleurige standbeeld heen van een Dobermann en een Westside-handgebaar. Verder is er een kelder aanwezig die extra zitplaatsen biedt en is er een lounge aanwezig. Op deze verdieping zullen dan ook exclusieve product lanceringen plaatsvinden. Fans zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze de joints van Snoop Dogg kunnen proberen. S.W.E.D. open zijn deuren namelijk pas op 1 augustus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie