FunX Amsterdam

Groot nieuws: Frenna kondigt zijn grootste soloconcert ooit aan in Ziggo Dome

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Groot nieuws: Frenna kondigt zijn grootste soloconcert ooit aan in Ziggo Dome

Telkens als je denkt dat het niet beter kan voor Frenna, schiet hij weer door zijn eigen plafond heen. De 32-jarige artiest heeft na alle recente successen, die elkaar in rap tempo opvolgden, weer een nieuwe mijlpaal. De Pink Summer-artiest heeft namelijk bekendgemaakt dat hij zijn grootste soloshow ooit zal doen in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Ziggo Dome

Frenna en evenementenorganisator MOJO maakten bekend dat het concert op 1 december plaats zal vinden. De Amsterdamse venue heeft een capaciteit van ongeveer 17.000 mensen en dat maakt het Frenna’s grootste solo-optreden ooit. Afgelopen zaterdag kondigde het SFB-lid het nieuws ook al aan tijdens zijn show op zijn eigen festival 7Fest.

Het is niet voor het eerst dat de Haagse artiest in de Ziggo Dome optreedt. Eind 2022 was Frenna met SFB ook al te zien in de Amsterdamse concertzaal. Daarnaast verkocht Frenna AFAS Live meermaals uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Successen

Het is algemeen bekend dat Frenna tot nu toe een topjaar heeft. Zo bracht hij het afgelopen weekend zijn langverwachte album Pink Summer uit. Op het album staat onder andere de megahit Pretty Girls uit. Het nummer heeft in ruim vier maanden tijd zo’n 36 miljoen streams behaald. Bovendien verkocht hij de laatste editie van zijn eigen festival 7Fest uit.

De tickets voor Frenna's Ziggo Dome concert zijn vanaf vrijdag 12:00 verkrijgbaar.

Ster advertentie
Ster advertentie